Baj ha zavar a rendetlenség?
Nem, gyere át hozzánk, itt is lenne mit pakolni.
Azért kéretlenül a havernál nem kéne ezt csinálni... Tanulj meg leereszteni kicsit és nem ezzel foglalkozni, különben mániákus leszel...
Ilyen szinten igen. Elvileg van is valami neve ennek, pont mostanában mondta anyukám, hogy én is ilyen voltam kicsinek, elmentünk pl. bevásárolni, és szépen egymásba toltam a szanaszét lévő kocsikat :D
Ha jól emlékszem, valami önértékelési problémával áll összefüggésben.
Hát, bajnak nem baj csak próbáld magad visszafogni. Én mindig simán megjegyzem másoknál ha marhanagy retek van, és szólok hogy igazán összepakolhatna, meg anno excsajomnál képes voltam rendet rakatni :D A sparban is összedobálom néha az otthagyott kosarakat, bár azt nem a rend miatt, csak hogyha az emberek látják hogy mind össze van rakva, akkor az irányba érvényesül a birka effektus és mindenki össze fogja rakni utána.
Sztem próbáld meg másoknál visszafogni ezt a dolgot, nem teljesen normális, de különösebben nem is vészes hajlam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!