Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Mikor képződik sá a szobában?

Mikor képződik sá a szobában?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 21:05
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim válasza:
Egyebken erthetoen legyszi. Mi a sa?
2013. júl. 3. 15:14
 32/60 anonim ***** válasza:
100%
a "sá" tuti valami Amazonas menti törzsi vallás
2013. júl. 3. 23:05
 33/60 A kérdező kommentje:
Egyebken erthetoen? S a: negaiv energia
2013. júl. 3. 23:10
 34/60 anonim válasza:
mikor becsap a villám, extrém mennyiségű negatív töltésű elektron kerülhet a szobádba. amúgy meg akkor, ha fekete gyertyákkal világítasz, folyamatos feketemágia küldözgetése során, meg még akkor is, ha anyósod elmegy hozzátok látogatóba
2013. júl. 4. 05:10
 35/60 anonim válasza:
100%
Szerintem meg 1-2 valasz, es megdontod a GYK-n a valaha legtobb kommentet kapot ember dijat. Bocs az offert :)
2013. júl. 4. 15:25
 36/60 anonim válasza:
Egyebkent meg mi koze van a szeges butornak a sa-hoz ha akarom baltat allitok a butorba, meg felgyujtom, megsem torik ki a nyakam, vagy nem gyullad ki a hazam. Egyebkent meg a metalzeneszeken is ott van mindig a szeges karkoto a kezukon, es koncert kozben meg egyiket sem hallottam, hogy valami ,,NAGY" baj erte volna.
2013. júl. 4. 15:29
 37/60 Lázár Villő válasza:

Csak döntsd el, hogy melyik feng shui irányzatot választod, és tapadj hozzá mint légy a szélvédőhöz, ne hezitálj többet. Ennyi a trükk.

Itt a válasz egy "Mi a feng shui" kérdésre és így sztem tök világos:

Nagyon hatásos módszer arra hogy emlékeztesd magad a saját céljaidra, és rendben tartsd az agyadat meg az életedet. Hatásos, mint egy villanykapcsoló, nincs benne semmi misztikum. Persze, a filozófia meg a meseelemek erősítik a hatását. Az elmélet "placebó" persze de ha meggyógyulsz a placebótól, akkor az onnan már igazi gyógyszer... Szóval régi, bevált, praktikus cucc.

2013. júl. 9. 16:00
 38/60 A kérdező kommentje:
Hát ha beleállítanék egy baltát a bútorokba, tuti nagyon sok sá képződhet. Állítólag ha az ágyad felé néz a sarok, abba bele is halhatsz.
2013. júl. 9. 16:25
 39/60 A kérdező kommentje:
35 Komoly dolgok ezek:P
2013. júl. 9. 16:25
 40/60 A kérdező kommentje:

"Egyebkent meg a metalzeneszeken is ott van mindig a szeges karkoto a kezukon, es koncert kozben meg egyiket sem hallottam, hogy valami ,,NAGY" baj erte volna."

De nem asztalsarkot hordanak magukon...

2013. júl. 9. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!