Milyen oka, vagy következménye van annak, ha evés közben keresztbe teszem a lábamat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 17:55
21/25 anonim válasza:
Az okát a tetbeszédes hozzászóló már megmondta. Következménye lehet egy alapos lábzsibbadás, ha sokáig ülsz úgy, de ezen kívül nem sok.
22/25 anonim válasza:
elképzelhető hogy pár perc után elzsibbad ha úgy tarod.
23/25 A kérdező kommentje:
Igen, ha úgy teszem keresztbe ahogy a nők szokták. De én arra gondoltam, ha az ülés alatt kulcsolom össze.
2012. aug. 2. 14:51
24/25 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy nem a láb, hanem a karok keresztbetételének lesznek következményei!!! Ha evés közben keresztbe teszed a karjaidat, akkor előbb-utóbb éhalálban múlsz ki, mert nem éred el az evőeszközöket, a körülötted lévők meg röhögőgörcsben, csak úgy, mint én az előbb, amikor az egyes kommentet olvastam. Tiszta szerencse, hogy én pont 501 km-re vagyok a kérdezőtől. Ráadásul, 501-es Levi's van rajtam, pont itt az 51-es út mellett.
25/25 anonim válasza:
A kistesód nem tud bokán rúgni, mert nem éri el a szék alatt keresztbe tett lábadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!