Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Milyen oka, vagy következménye...

Milyen oka, vagy következménye van annak, ha evés közben keresztbe teszem a lábamat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 17:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
5%
AIDS-es vagy
2012. júl. 26. 14:22
 12/25 anonim válasza:
70%
Balesetveszélyes! Ha elfelejted és úgy indulsz neki az ebéd utáni sétának, akkor nagyot fogsz esni...
2012. júl. 26. 15:11
 13/25 anonim válasza:
100%
tènyleg van jelentosège de nem sok ès semmi koze az evèshez a jelentosège az hogy nem tesz jot a vèrkeringèsnek de semmi kulonos bajod nem lesz tole :)
2012. júl. 26. 20:09
 14/25 anonim ***** válasza:
Képzeld el, értek hozzá. Mert én alaposan utána olvastam a témának, nem csak elhittem az első írást amit találtam. Nem számít a testartás és a többi hülyeség. Csak az számít, hogy laza tudj maradni. A csakrapontok nem figyelik, hogy te hogy ülsz, vagy fekszel. Te nem hiszel a meditációban, ha ilyen hülyeségeket mondasz, hogy számít az, hogy hogyan ülsz.
2012. júl. 26. 20:18
 15/25 anonim ***** válasza:

IDÉZET OSHOTÓL:

"...BÁRMI LEHET MEDITÁCIÓ! A titok nyitja, hogy ne légy gépies. Ha „gépietleníteni” tudod cselekedeteidet, akkor az egész élet egy meditáció. Akkor minden apróság, a zuhanyozás, az étkezés, egy baráti beszélgetés meditáció lesz. A meditáció belső érték – bármi azzá válhat –, nem pedig egy külsőség. Az emberek úgy gondolják, hogy a meditáció egy speciális cselekvés-sor: ülsz arccal Kelet felé, bizonyos mantrákat ismételgetsz, füstölőt égetsz, mindenféle hókuszpókuszt csinálsz egy adott időben, egy adott helyen, kimért mozdulatokkal. A meditációnak semmi köze ezekhez a dolgokhoz. Ezek csak gépiessé tesznek, pedig a meditáció épp azért van, hogy felszámolja a gépies viselkedést. Tehát, ha éber tudsz maradni, akkor minden cselekvés meditáció; akkor minden mozdulat óriási segítség lehet…"

2012. júl. 26. 20:23
 16/25 A kérdező kommentje:

Én nem csak utánaolvastam a meditációnak, hanem gyakorlom is napi rendszerességgel. Linkelgetni is tudnék, de ajánlom Sri Chinmoy weblapját.

A kérdés pedig nem a meditációval kapcsolatos. Az a téma csak ide keveredett.

A testbeszédes tippet köszönöm, biztos abban is van valami. Majd még utánanézek, bár én továbbra is úgy érzem, hogy a csakrákon keresztüli energiaáramláshoz van köze.

Aki hülyeségeket írt, annak is megy a megfelelő kézfej.

2012. júl. 26. 23:06
 17/25 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy én nem gyakorlom? Csak mielőtt neki álltam, tudod én utána néztem a dolgoknak. Ha nem így tettem volna, akkor nem is meditáció lenne amit csinálok, hanem az, amit te csinálsz "meditációként". Azt, amit fenn bemásoltam, Osho mondta. Ha nem tudod, hogy ki volt ő, akkor végképp nem hiszem el, hogy te valóban tudod mi az a meditáció. Sajnos olyan dolgot próbálsz csinálni, aminek a lényegét valójában nem is érted. Én napi kétszer meditálok, nem használok semmilyen szabványt mint te, mégis érzem a hatását. Olvass könyveket a nagy mesterektől és ne ilyen anonim oldalakról tájékozódj. Vagy ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor olvasd el, de nézz utána a dolgoknak máshol is és összegezd az eredményt. Tudom ajánlani Osho és Buddha tanításait. Mindketten a meditáció mesterei voltak.
2012. júl. 26. 23:48
 18/25 anonim válasza:
csak el ne aludj lótuszülésben mert akkor le kell vágni a lábadat mint annak a szerencsétlennek aki a vonaton elaludt...
2012. júl. 28. 10:17
 19/25 anonim válasza:
Semmi következménye nincs, ha úgy kényelmes Neked, tedd úgy.
2012. júl. 30. 00:45
 20/25 anonim ***** válasza:

ha van az asztalnál dagadt ember is, cukkold, hogy utánozzon, és egyből irigyelni fog. gyomrosok nem tudják megcsinálni ...

viccet félretéve mióta pici lapos hasam van, azóta én is sokszor kereszteb teszem.

2012. júl. 31. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!