Milyen oka, vagy következménye van annak, ha evés közben keresztbe teszem a lábamat?
IDÉZET OSHOTÓL:
"...BÁRMI LEHET MEDITÁCIÓ! A titok nyitja, hogy ne légy gépies. Ha „gépietleníteni” tudod cselekedeteidet, akkor az egész élet egy meditáció. Akkor minden apróság, a zuhanyozás, az étkezés, egy baráti beszélgetés meditáció lesz. A meditáció belső érték – bármi azzá válhat –, nem pedig egy külsőség. Az emberek úgy gondolják, hogy a meditáció egy speciális cselekvés-sor: ülsz arccal Kelet felé, bizonyos mantrákat ismételgetsz, füstölőt égetsz, mindenféle hókuszpókuszt csinálsz egy adott időben, egy adott helyen, kimért mozdulatokkal. A meditációnak semmi köze ezekhez a dolgokhoz. Ezek csak gépiessé tesznek, pedig a meditáció épp azért van, hogy felszámolja a gépies viselkedést. Tehát, ha éber tudsz maradni, akkor minden cselekvés meditáció; akkor minden mozdulat óriási segítség lehet…"
Én nem csak utánaolvastam a meditációnak, hanem gyakorlom is napi rendszerességgel. Linkelgetni is tudnék, de ajánlom Sri Chinmoy weblapját.
A kérdés pedig nem a meditációval kapcsolatos. Az a téma csak ide keveredett.
A testbeszédes tippet köszönöm, biztos abban is van valami. Majd még utánanézek, bár én továbbra is úgy érzem, hogy a csakrákon keresztüli energiaáramláshoz van köze.
Aki hülyeségeket írt, annak is megy a megfelelő kézfej.
ha van az asztalnál dagadt ember is, cukkold, hogy utánozzon, és egyből irigyelni fog. gyomrosok nem tudják megcsinálni ...
viccet félretéve mióta pici lapos hasam van, azóta én is sokszor kereszteb teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!