Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Miért káros az emberi szerveze...

Miért káros az emberi szervezetre a Hartmann-sugárzás?

Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok hogy káros, azzal is hogy a csomópontokban még károsabb, és nagyjából minden mással is, csak az nem tiszta hogy egy természetes földsugárzás miért fejt ki élettanilag káros hatást az emberi szervezetben. Ez utóbbi pont az amiben a segítségeteket kérem. Előre is köszönettel.

2012. ápr. 8. 16:10
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

A napszél valóban nem kellemes, sem a radon sugárzás. De ezek nem olyan nagy mennyiségben érik az embert mint mondjuk a hartmann sugárzás. A hartmann sugárzás nagyjából mindenütt jelen van.

Az utolsó kommentelőnek mondanék pár dolgot, de azokat már elmondtam. Nem kötelező, sőt ellenjavallott olyan dolgokhoz kommentelni, amikben nem hiszel, és nem tudsz tartalmilag hozzászólni. De azért mégiscsak mondanék valamit. Két dolog van amik egyértelműen léteznek, de a tudósoknak fogalmuk sincs hogy mik lehetnek valójában. Az egyik pont a mágneses tér, a másik pedig a gravitáció. Egyiket sem lehet közvetlenül mérni, csak a környezetére gyakorolt hatáson, tehát közvetett méréseken keresztül. Hogy például a gravitáció milyen energia, azt senki nem fogja megmondani neked, csak azt hogy milyen hatása van, és milyen törvényszerűségeket mutat. A mágneses energia ugyanilyen, bár ott lehet sejteni, hogy van némi rokonsága az elektromossággal, már csak azért is, mert létrehozhatók egymás által. Ennek ellenére semmilyen részecskeáramlást, vagy hullámtermészetű áramlást nem mutattak még ki mágneses térben, csak azt tudják hogy bizonyos anyagok reagálnak rá. Az hogy a hartmann sugárzással nem foglalkozik egyik általad megtalált tudományos honlap sem, illetve hogy csak ezós honlapokat találtál nem jelent többet, mint hogy valószínűleg nálad a tudományos azt jelenti hogy közvetlenül mérhető. A fentebbi levezetésből kiderül, hogy valószínűleg a látóköröd szűk. Nem sértegetésnek szánom, csak még mindig azt szeretném, hogy olyanok ne írkáljanak akik szkeptikusak a témában.

2012. ápr. 28. 10:44
 22/37 anonim válasza:
0%

"ezek nem olyan nagy mennyiségben érik az embert mint mondjuk a hartmann sugárzás."

Mekkora az a mennyiség számokban? -- igazából ez választ adhat a kérdésedre, ugyanis azzal egyenesen(?) arányos a mutáció mértéke, ami az élő anyag működését alapvetően befolyásolja.

"valószínűleg nálad a tudományos azt jelenti hogy közvetlenül mérhető."

Ismét idézet a szeretett/nemszeretett wikiről:

A tudomány a bennünket körülvevő világ megismerésére irányuló tevékenység és az ezen tevékenység során szerzett ismeretek összessége. A tevékenységnek bárki által megismételhetőnek kell lennie és *végeredményben azonos eredményre kell vezetnie* ahhoz, hogy az eredményt tudományos eredménynek nevezhessük. A tudomány eredménye egyetemes érvényű.

Illetve melyikbe sorolnád a hartmann-sugárzás kutatását?

[link]

[link]

2012. ápr. 28. 11:30
 23/37 A kérdező kommentje:
A földsugárzásokat lehet mérni, bár a mérőeszköz az ember, és minden ember alkalmas rá. Ebbe beletartozik Hartmann sugárzás mérése is. Bármennyiszer megismételhető, és amennyiben nem kötsz be a hartmann vonallal párhuzamos vízvezetéket, illetve nem ásol árkot mellette, úgy a bármennyi ember által végrehajtott mérésnek statisztikailag olyan eredményt kell kiadnia, ami maximum centiméterekben térhet el. Én végeztem már vakteszteket több emberrel(nem tudták hol a hartmann vonal) és az eredmények csak centiméterekkel tértek el. De mivel a mérőműszer itt az ember, feltételezem, hogy ezt nem veszed hivatalos mérési eredménynek. Egyébként állítólag tényleg az okozza a torzulást a szervezetben, hogy mennyi ideig van kitéve a hatásának. Pl minden nap egész éjszaka benne feküdni állítólag nem egészséges. A kérdésem még mindig az:Miért nem? De már nem remélem hogy választ kapok rá.
2012. ápr. 29. 08:39
 24/37 anonim válasza:
25%

50 éve nem tudják miért, max empirikus módszerekkel mutatható ki egyeseken a hatása (de azt a tudomány nem fogadja el bizonyítéknak). Ahol erősebben éri az embert, abból a pontból alakul_hat_ ki valamiféle szervi elváltozás. Ez az elmélete.

Bővebben: [link]

2012. ápr. 30. 17:18
 25/37 anonim ***** válasza:
Nem létezik, többszrö bizonyított. Amúgy magad is ellenőrizheted: hívj meg a házadba öt különböző "szekambert" akik felmérik neked ezeket a vonalakat. Elárulom hogy öt különböző eredményt fognak adni, mert mind szélhámosok. Próbáld ki!
2012. jún. 5. 12:32
 26/37 A kérdező kommentje:
Én magam is kimértem, és két másik ember is kimérte a hartmann vonalakat és a vízerektől való torzulásukat. A különbség csak a hartmann vonal szélességének érzékelésében mutatkozott, az elhelyezkedés ugyanaz volt. Egyébként pedig olyanokkal végeztem a tesztet akikről tudom hogy tudnak mérni, nem vadidegen, és megbízhatatlan emberekkel. A léte számomra bizonyított, és a kérdés nem a létezésére, vagy nemlétezésére irányult. Továbbra is az a kérdés, hogy mi okozza a biológiailag káros hatását. Tehát azok szerint akik számára a ténye bizonyított, mi okozza az élő szervezetekre gyakorolt káros hatást?
2012. jún. 6. 17:06
 27/37 anonim ***** válasza:
Én láttam egyszer ezt 15 különböző emberrel, akik pontosan 15 féle különböző vonalat mutattak ki egyazon szobára. Persze meg tudták magyarázni, hogy miért... nem gyanús, hogy komoly tudósok még csak nem is foglalkoznak ezekkel a csak szubkultúra szinten elterjedt agyszüleményekkel?
2012. jún. 7. 11:09
 28/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom magam elégszer ismételni, hogy azok válaszát kérem akik számára a dolog tény, nem pedig kitaláció. Aki mégis kényszert érez arra hogy szkeptikusként kommentáljon, az kéretik inkább menjen sétálni egy parkba. Fentebbi válaszomból kiderül hogy a saját méréseink egybevágtak, és nem 15 random ismeretlennel végeztettem el a kísérletet, hanem olyanokkal, akikről tudtam hogy tudnak mérni. Innentől kezdve a dolog létezésének és nemlétezésének kérdése tárgytalan. A kérdés továbbra is ugyanaz mint amit a zöld keretben olvashattok. Köszi előre is.
2012. jún. 11. 13:28
 29/37 anonim ***** válasza:
54%

Az a gond, hogy a radiesztézia nem létezik ! A radiesztéta direkt arra forgatja a pálcát amerra akarja.

Földsugárzásból, nem lehet kifeküdni, mert az egész földet a világűrig és még tovább is beborítja. Meghalnánk nélküle.

Nem is érdemes kiméretni, mert szerintük egy eső után máshová állnak be a sugárzzások :LOL

Ne foglalkozz ezzel.

olyan debilek etetnek földsugárzással mint a táltos, akinek sitten kellene űlnie

2012. jún. 11. 13:32
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
itt van táltos, szerinte ő nem teremtmény :LOL [link]
2012. jún. 11. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!