Miért káros az emberi szervezetre a Hartmann-sugárzás?
Már kifejtettem, hogy a mágneses sugárzás nem egyenlő a Hartmaan-sugárzással. A tudományban senki sem nevezi így. Magának a Hartmaan-sugárzásnak a létezését a tudományos élet, geológusok, fizikusok, elutasítják (Értsd nincs rá bizonyíték, hogy létezne). Nincsen semmilyen hiteles tanulmány, forrás, kimutatás arról, hogy létezne vagy lenne bármiféle hatása.
Szóval ja, szerintem is az emberekkel van a probléma...
Mágneses sugárzás, mivan???? :-D Amíg csak a Hartmant emlegetetd, az okés, valami ezoterikus humbug, persze, nincs olyan műszer, ami kimutatja, csak bizonyos emberek képesek az érzékeklésére... nem értem, hogy emberek hogy hihetnek el minden vackot? De amikor egyelőséget teszel a mágnesesség és a Hartman közé... itt belép a kísérleti tapasztalás: ha mágneses, akkor iránytűvel ki kell tudni mutatni. Ja, nem megy... :-D
"Azzal tisztában vagyok hogy káros, azzal is hogy a csomópontokban még károsabb"
Ezt nyilván nem te találtad ki, hanem valaki mondta. Előfordult a fejedben, hogy az a valaki esetleg nem tudja, esetleg át akar vágni? Megkérdezted, hogy mégis miből gondolja? Milyen jelek utaltak az elmélet helyességére? Vagy csak elhitted neki.
Mert nem minden természetes dolog veszélytelen. A napszél sem az, mégis természetes. :)
Idézet a wikipédiából:
"Egy ember átlagosan évi 2,5 mSv dózist nyel el. Okai a levegőben lévő radon, a kozmikus sugárzás, röntgenvizsgálatok stb. Fontos kiemelni, hogy a legnagyobb része (2 mSv) természetes forrásból származik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!