Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Miért káros az emberi szerveze...

Miért káros az emberi szervezetre a Hartmann-sugárzás?

Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok hogy káros, azzal is hogy a csomópontokban még károsabb, és nagyjából minden mással is, csak az nem tiszta hogy egy természetes földsugárzás miért fejt ki élettanilag káros hatást az emberi szervezetben. Ez utóbbi pont az amiben a segítségeteket kérem. Előre is köszönettel.

2012. ápr. 8. 16:10
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
bocsánat, yin irányba. Az a negatív. (mindig keverem)
2012. ápr. 9. 07:59
 12/37 anonim ***** válasza:
25%
A francért dobja ki minden nap 10-szer egy a hülye kérdést!
2012. ápr. 16. 19:24
 13/37 A kérdező kommentje:
Hogy legyen miért fölöslegesen kommentelned.
2012. ápr. 17. 09:24
 14/37 anonim ***** válasza:
Legyen. Tisztelettel, nem gondolod, hogy a Harmaan-sugárzással van a gond?
2012. ápr. 17. 10:27
 15/37 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a természetes földsugárzással bármi gond lenne. Az én tippem, és azok tippje is akiket személyesen kérdeztem erről az, hogy az emberekkel van a gond, nem a föld mágneses kisugárzásával.
2012. ápr. 18. 08:18
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

Már kifejtettem, hogy a mágneses sugárzás nem egyenlő a Hartmaan-sugárzással. A tudományban senki sem nevezi így. Magának a Hartmaan-sugárzásnak a létezését a tudományos élet, geológusok, fizikusok, elutasítják (Értsd nincs rá bizonyíték, hogy létezne). Nincsen semmilyen hiteles tanulmány, forrás, kimutatás arról, hogy létezne vagy lenne bármiféle hatása.

Szóval ja, szerintem is az emberekkel van a probléma...

2012. ápr. 18. 16:34
 17/37 anonim ***** válasza:
0%

Mágneses sugárzás, mivan???? :-D Amíg csak a Hartmant emlegetetd, az okés, valami ezoterikus humbug, persze, nincs olyan műszer, ami kimutatja, csak bizonyos emberek képesek az érzékeklésére... nem értem, hogy emberek hogy hihetnek el minden vackot? De amikor egyelőséget teszel a mágnesesség és a Hartman közé... itt belép a kísérleti tapasztalás: ha mágneses, akkor iránytűvel ki kell tudni mutatni. Ja, nem megy... :-D

"Azzal tisztában vagyok hogy káros, azzal is hogy a csomópontokban még károsabb"

Ezt nyilván nem te találtad ki, hanem valaki mondta. Előfordult a fejedben, hogy az a valaki esetleg nem tudja, esetleg át akar vágni? Megkérdezted, hogy mégis miből gondolja? Milyen jelek utaltak az elmélet helyességére? Vagy csak elhitted neki.

2012. ápr. 19. 02:11
 18/37 A kérdező kommentje:
Kedves döncike. Mivelhogy a lefutása észak-déli irányú, ezért ki tudod mutatni iránytűvel. Egyébként minden ember képes érzékelni, nem csak bizonyos emberek. Mint ahogy érzékenyebb elektromágnesességet mérő műszerek is kimutatják. Az hogy vannak akik ebből is hasznot húznak és átvágják a jónépet az más kérdés. A másik dolog, hogy nem egy bizonyos ember mondja hogy ez káros, hanem gyakorlatilag bárki aki foglalkozott valaha ezzel a kérdéssel. Megismétlem a további fölösleges hozzászólások elkerülése végett: Nem a létezésük vagy nem létezésük a téma, hanem hogy mi okozza hogy egy természetes mindenütt jelenlévő sugárzás élettanilag negatív hatást fejt ki. Megköszönöm, ha a továbbiakban megkíméltek attól, hogy tudomásomra hozzátok, mennyire hülyének néztek.
2012. ápr. 19. 14:12
 19/37 anonim válasza:

Mert nem minden természetes dolog veszélytelen. A napszél sem az, mégis természetes. :)

Idézet a wikipédiából:

"Egy ember átlagosan évi 2,5 mSv dózist nyel el. Okai a levegőben lévő radon, a kozmikus sugárzás, röntgenvizsgálatok stb. Fontos kiemelni, hogy a legnagyobb része (2 mSv) természetes forrásból származik."

2012. ápr. 27. 12:09
 20/37 anonim ***** válasza:
0%
Tudod én amikor megláttam a kérdést utánanéztem, hogy mi az a Hartmann sugárzás. Mivel nem találtam semmit ami bizonyítaná a létezését, csak ugyanazokat a gagyi energiamérős oldalakat. Szóval ismételten: veled van a gond.
2012. ápr. 27. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!