Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Hogyan oldjátok meg ezt a gondot?

Hogyan oldjátok meg ezt a gondot?

Figyelt kérdés

Megkérdezném a véleményeteket és érdekelne, hogy ti ezt hogyan csináljátok ?

Amikor bekőltöztünk az új építésű kis lakásunkba nagyon megdöbbentünk, hogy a Toálet az éppen a bejárati ajtó előtt van, persze nem közvetlenül, de arra néz. Tudtuk, hogy gondolni kellett volna erre, de ezt sajnos nem tudhattuk előre, nem volt mit tenni a reklamációval és beköltöztünk. Mint tudjátok a Feng-Shui szerint melynek rendjéban a családom éli az életét, azt jelenti hogy a pént lehúzza a WC.

Átalakíttatuk a lakást, pontosabban szólva lebontottuk a toálettet. Sajnos olyan az elrendezés, hogy a fűrdőszobába ami csak egy tusuló nem fér el más, így nem lett külön mellékhelyiség. A kissebb dolgot (pisilés) beffőttesüvegben végezzük és a csapba ürítjük, a nagyobb dolgot már nem a szobában, hanem a konyhában - más helyiség nem lévén - egyágytálba végezzük, persze tisztasági zacskóval ami lehúzható és kidobjuk a szemeteskonténerben. Az a baj, hogy már meguntuk, hogy látogatás esetén ferde szemmel néznek ránk a kollegák, hiába mondjuk nekik hogy a Feng-Shiu szerint ez a helyes, amikor a mellékhelyiséget említve egy ágytálat vagy beffőttesüveget nyomunk a kezükbe és kiküldjük őket a konyhába.

2012. márc. 2. 21:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Hagyjátok a csudába a Feng-Shuit,és normálisan rendezzétek be a lakást. Egy babona miatt nem szabad a lakást elviselhetetlenné tenni. Az pedig egészségtelen,hogy lényegében a konyhában van a WC.

Ha valaki pisil,vagy kakil,akkor a többieket hova küldi? A vendégekről már nem is érdemes beszélni.

Remélem,hogy ez az egész sztori kamu.

2012. márc. 2. 21:45
 2/19 Shai-Hulud ***** válasza:
72%
Csak úgy áramlik belőled a Fing-shui! :-D
2012. márc. 2. 21:56
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Ott szartok, ahol esztek és ez megfelel a feng-shui előírásainak. Érdekes egy irányzat az bizonyos, én - őszinte legyek- pásztoremberek közt szocializálódtam, erre ők röviden annyit mondtak vón: trehány disznók.
2012. márc. 2. 22:26
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most ugye nem mondod komolyan.
2012. márc. 2. 23:20
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

Nekem ez teljesen undorító!

Én a helyetekben le se bontattam volna a mellékhelységet!Nem kell hinni ilyen-olyan babonáknak.

Írtad,hogy a feng-shui alapján éltek/éltetek eddig is.Szerinted bevált a bőség,a szerencse,a pénz le nem húzása?Nyilván nem,mert nem csak egy akkora házban élnétek amiben a fürdőszoba olyan kicsi,hogy nem fér el egy wc.

Szerintem felejtős ez a feng-shui a Ti jelen helyzetetekben...

2012. márc. 3. 06:12
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

Jó kis troll kérdés!!! :DDDDDDDDDDDDD

Ha egyáltalán vágnád a feng-shuit tudnád, hogy elég lett volna egy szélcsengő a budi, meg a bejárat közé.

2012. márc. 3. 08:12
 7/19 A kérdező kommentje:

Még nem igazán írtatok átütő hasznos véleményt.

A családomat a Feng-Shui szerint neveltem, a párommal együtt és mindent ezzel értünk el, ebből kifolyólag igencsak ragaszkodok hozzá és nem lehet szélcsengővel kijátszani a csít. Azért nem tudunk a fürdőszobába tenni WC-t, mert a csővezetéket nem lehet olyan messzire vezetni. Építési engedély kell hozzá, de akkor sem lehetne. Azért pici a fürdőszoba, mert az újépítésű lakásokban ami méregdrágák ! Teljesen más elrendezésűek. Gyakra a konyha a nappaliban van, azonban az ára duplája a panelnak és még a kertes házat is kenterbe veri. Csak eltólták a tóálettet a kóklerok.

2012. márc. 3. 09:49
 8/19 anonim ***** válasza:
Olyan jó ez a fuck-shui, hogy külön költségbe veritek magatokat és miatta egy csomó pénzt húztok le a wc-én.
2012. márc. 3. 11:17
 9/19 anonim ***** válasza:
Válaszom egy új lakással valószínűbb.
2012. márc. 3. 11:19
 10/19 anonim válasza:
47%

Szóval üvegbe végzitek a dolgotokat...

Ez teljesen komoly? :D

A konyha közepére építsetek egy wc-t, és meg van oldva...

Borzasztó..

2012. márc. 7. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!