Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt a "toalett gondot" hogy oldjátok meg?
22/L vagyok, a párom 23/F, és már tervezzük, hogy elmegyünk valahova nyaralni 1 hétre(tudom még messze van:D)
nagyon szeretnék vele elmenni én is, és vele lenni, de az zavarna, hogy pl hogy intézném a nagyobb dolgaimat úgy hogy ő ott van.
jó persze, a mellékhelyiség nyilván elszigetelt de akkor is eleve a tudat.
Titeket ez nem zavar? vagy hogy oldjátok meg?
Hát figyelj, az elején biztos kínos lesz egy kicsit. Ezzel mindenki így van - bár valójában nem kéne, hiszen természetes dolog. De egy idő után megszokod, meg amúgy is muszáj lesz elmenni wc-re.
De amúgy nem szoktatok egymásnál aludni? Mert ez a helyzet akkor is előáll.
23/l
Mióta vaygtok együtt? Ha ilyen dolog zavar, akkor valszeg nem régóta, és nincs meg az alapvető bizalom a kapcsolatotokban.
Nincs ezen mit megoldani, ha wczned kell elmész, hidd el ő is szokott... Vagy téged is zavar, hogy ő jár wczni, mint minden normális, egészséges ember?
Én még pisilni is szoktam néha előtte, amikor mondjuk a telkükön vagyunk.
27/n
A csinos és szép lányok is szoktak kakilni?
Fúúú nem mááá, én eddig azt hittem hogy ilyet csak mi, pasik teszünk.
Nőj már fel! Ez tök természetes. Illatosító használata azt nincs ebből gond.
köszönöm az értelmes válaszokat.:)
szerintem ez egyáltalán nem bizalom kérdése, mégis milyen szempontból kellene ilyenkor megbíznom benne?
hogy kicikiz e? vagy nem értem.
ilyesmi eszembe sem jut,nem vagyunk gyerekesek, csak én ilyen vagyok hogy az ilyen dolgok zavarnak.
szoktunk egymásnál aludni de nem feltétlenül kell elmennem reggelente,nem olyan fajta vagyok.
Szerintem akkor töltsetek együtt hosszabb időt, mint egy nap, mielőtt elmentek nyaralni. Egy hétvégét legyetek együtt, hogy megszokottá és természetessé váljanak ezek a dolgok és ne a nyaralást rontsa el az, hogy három napig nem mész el wc-re, mert szégyelled. Egyébként felnőtt emberek vagytok mind a ketten, hozzá kell szokni ehhez és nem szabad, hogy ciki legyen.
Ja, de hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem egyáltalán nem ciki, simán elmegyek wc-re, ha a páromnál vagyok vagy, ha együtt megyünk el valahova. És ő is ugyanígy.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!