Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt a "toalett gondot" hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

22/L vagyok, a párom 23/F, és már tervezzük, hogy elmegyünk valahova nyaralni 1 hétre(tudom még messze van:D)

nagyon szeretnék vele elmenni én is, és vele lenni, de az zavarna, hogy pl hogy intézném a nagyobb dolgaimat úgy hogy ő ott van.

jó persze, a mellékhelyiség nyilván elszigetelt de akkor is eleve a tudat.

Titeket ez nem zavar? vagy hogy oldjátok meg?

2012. jan. 9. 12:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én általában úgy oldom meg nyaraláskor, hogy 3 napig nem szarok, és utána egy isteneset. Igaz, legutóbb eldugult a vécé.
2012. jan. 9. 13:38
 22/27 anonim ***** válasza:

De vicces itt mindenki, mindjárt besz*rok... :P

Tényleg nem kéne ezen paráznod. Nem is értelek miért teszed. Mondjuk bekapcsolod előtte a tévét a szobában hogy esetleges hangokat ne hallja. De ennyi. Nem tudom miért zavar bárkit is, hiszen vécézni mindenki szokott. Semmi zavaró nincs benne.

2012. jan. 9. 14:31
 23/27 anonim ***** válasza:
Pisilni sem mersz úgy, hogy a közelben van?? Nem értem, miért félsz ettől ennyire. Ő sem szokott kimenni WC, amikor vele vagy?
2012. jan. 9. 15:00
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj a pároddal erről, hogy ezek a dolgok téged nagyon zavarnak.

Ha jó fej, akkor majd akkorát roppant előtted, hogy többet nem lesz okod miért szégyenkezni. Hogy oldja a feszültséget. Én biztos ezt tenném.

2012. jan. 9. 15:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Pont ez a kérdést szerettem volna feltenni xD , tudod , nem vagy egyedül ilyesfajta"problémával".Azon már tul vagyok hogyha nálunk vagyunk akkor elmegyek és nem zavar , de ha náluk vagyok ott nem megy. Szerintem a nyaralással nem lesz gond ha addig megprobálod magad hozzászoktatni a tudatkoz , hogy ott van a közeledben amig ügyködsz :D
2012. jan. 9. 15:52
 26/27 A kérdező kommentje:
ennek örülök, hogy nem csak nekem fordult meg a fejemben.:D
2012. jan. 9. 15:59
 27/27 kovpet ***** válasza:
2012. jan. 9. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!