Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt a "toalett gondot" hogy oldjátok meg?
22/L vagyok, a párom 23/F, és már tervezzük, hogy elmegyünk valahova nyaralni 1 hétre(tudom még messze van:D)
nagyon szeretnék vele elmenni én is, és vele lenni, de az zavarna, hogy pl hogy intézném a nagyobb dolgaimat úgy hogy ő ott van.
jó persze, a mellékhelyiség nyilván elszigetelt de akkor is eleve a tudat.
Titeket ez nem zavar? vagy hogy oldjátok meg?
köszi a választ:)
lehet hogy én is azért csinálok belőle ekkora ügyet mert alapból nehezen tudok elmenni és ott "szenvedni" nem lenne valami jó.:S
Hát, mert ha megbízol benne, össze vagytok szokva, akkor ezek a dolgok mindennaposak, magyarán ez olyan mintha azt tartanád cikinek, hogy előtte kell enned. Érted, mert ez egy természetes dolog, én sem szeretem nyílván, ha ott mászkálnak körülöttem, viszont nem értem, hogy akkor mi zavar téged ebben az egészben, mivel otthon a családod is gondolom mászkál miközben wczel, mi a különbség?
Szóval az, hogy ilyen helyzetben is el tudsz lazulni, ahhoz bizalom kell a másik iránt, nem feltétlen azért mert tudod nem cikiz ki, hanem mert tudod, hogy nem foglalkozik azzal, hogy te épp mit csinálsz, mert nem érdekli.
27/n
köszi a választ:)
mondjuk ha a családom nyüzsög, akkor is nehezemre esik:D
na jó, ez már tényleg hülyeség.
mi az, hogy az aggaszt, hogy nehogy megtudja, én is járok wc-re?
nyilvánvaló hogy mindenkinek kell mennie, nem erről van szó csak nem szeretném reklámozni úgymond.
nem kell kiforgatni a szavaimat.
Nyaralás előtt tartsatok szarónapot.
Először te brunyálsz, utána bezárod a wc-be egy fél órára.
Utána ő brunyál és téged zár be.
ha ezek után még van kedvetek nyaralni menni, ott hiba nem lesz.
Nem nagy dolog, én ugyanugy csinálom mintha normálisan a barátnőm házában lennék, kb így oldom meg a dolgot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!