Ha gyermekáldásra szeretnék erősíteni mit kell tennem a lakásban és hova?
Akármin is mentél keresztül, butaságokat akkor sem érdemes csinálni.
Nem érdemes.
Viszont pl. azt is elmondta az orvos, hogy a magzatvédő vtamint 2 héttel a fogantatás előtt kell kezdeni?
Mert a TB csak a fogantatástól támogatja. Akkor meg már késő - mármint annak, aki nem fogant meg, mert már akkor elvetél.
Na, az ilyesmikkel kell foglalkozni.
Szia!
Sajnos nem ismerem ezeket a dolgokat. Ne haragudj, de válaszolni nem tudok. Viszont nem hagyhatom ki, hogy a kommentelőkről ne írjak véleményt.
Én kifejezetten túl racionális vagyok annál mintsem bármiféle természetfelettiben vagy adott esetben természetiben hinni tudjak. Ennek ellenére én első elolvasás után rájöttem, hogy ,,lakberendezői" tanácsot kértél és nem pszihológiait vagy egészségügyit. örülök, hogy babázásba kezdessz. Nekem van egy alig 3 hónapos kislányom aki éppen békésen alszik. Tudom mennyire jó érzés és 9 hónapos korába belefogunk a tesóprojectbe.(orvosommal egyeztetve) Szurkolok nektek is!
Honnan veszik a kedves komment íróid hogy te nem voltál már orvosnál? Hogy nem szedsz vitamint? (én végig szedtem táplálékkiegészítés miatt mert vegetáriánus vagyok, de az elevitet nem tudta lebontani a szervezetem és 9 kg-t híztam tőle 3 hét alatt, utána már a femibionról is lekapcsoltak 3 hónappal szülés előtt mivel túl egészségesen táplálkozok hozzá (majdnem 4 kg lett tőle ,,picur"):)) Igazából ezek a vitaminok nem szükségszerűek. Ennek hiányában nem fog meghalni a baba, viszont több kárt is okozhat mint amilyen hasznot nyújt. Az a nő aki gyermeket szeretne és még a lakását is felforgatná csak érkezzen már a csöpség az kétlem, hogy kólán és chipszen élne kizárólag...
Tehát nincsen okunk feltételezni, hogy kérdés írója nincsen már túl mindenféle vizsgálaton, nem táplálkozik egészségesen és nem teszi azt a kedves apajelölttel azt ami elengedhetetlen a gyermekáldáshoz. Pusztán csak egy még ösztönzőbb számára megnyugtató dolog ha valamiben bízhat. Fogadok ha valaki azt írná hogy ,,páruhzamosnak kell lenni a szönyeg sarkával az ágynak" megnyugodna és összejönne a bébi.
Ha hasonló vehemenciájú lennék mint a kedves firkálóid bátran megkérdezném tőlük hisznek-e ,,istenben"... Erre már nem fújolnának... Pedig ők is (legjavuk) hisznek egy olyan általam idiotizmusnak vélt ,,badarságban" ami nem létezik, mégis pusztán a tudata megnyugtatja őket és erőt ad az hogy hisznek. Na akkor most ki a hülye?
Normális körülmények között egy embert sem ítélek el érte. Eljárok keresztelőre, esküvőre, temetésre amit a hazug csaló kizsákmányoló templom rendez. Még se káromkodni megyek oda vagy az utolsó sórból kifütyülni a papot... Tisztelettudóan átérzem az örömöt vagy esetleg bánatot amit képvisel a szertartás...
Így összefoglalva csak ennyi: Félelmetesen primitív emberek tudnak internet közelébe jutni. Ez az oldal segítségnyújtási lehetőség nem pedig hittérítői. Nem szabad azért lenézni egy embert mert segítséget kér valamiben. Ha Te nem tudsz válaszolni a kérdésére nem kell véleményt kifejtened hozzá!
Neked pedig sok sikert a babához!!!
Köszönöm!
Szia!
Nekünk már három nagy gyerekünk volt, amikor elgondolkodtam egy "pici" lehetőségen.
A húgom ajándékként egyszer két dolgot hozott: Fából faragott tárgyakat, két delfin egymással szemben "táncol", és egy szerelmesen összekapcsolódó párt. Azt állította, hogy ha lakás azon részén, ahol a szerelmi élet zajlik, hasonló jellegű tárgyak vannak, felerősítik a gyermekáldást.
A "pici" gondolat 4 kg 25 dkg-os leány lett. A szobrocskákat száműztem erről a területről.
A történetem igaz, de megvallom, nem hiszek ebben, ám a pozitív gondolkodásban igen, a nyugalomban, ami a gyermekvállaláshoz kell, abban igen, és abban is, hogy nem szabad rágörcsölni a gyermekáldásra. Ha valaki hisz benne, a hit erejében is hiszek. Csak ügyesen. Magatokban kell mindent helyükre tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!