Hogy tudom erősíteni a köldökcsakrám?
Lassan négy éve, hogy köldök piercingem van. Az a problémám, hogy a mandulám, ami kiskorom óta nagyobb a normálisnál, elég sokszor van begyulladva, és én a piercingemmel hozom összefüggésbe,mivel ugye az kihatással lehet rá.
Nem szeretném kivenni, mert szerintem szép, viszont az egészségem mindennél fontosabb. Mivel tudnám erősíteni ezt a területet szerintetek? Reikivel és színekkel gondolom mindenképp, de emellett még van valami, amit javasoltok? Előre is köszönöm:)
Nem teljesen hülyeség, minden testrész kapcsolatban van egy másikkal ezt már ősidők óta tudják az orvoslásban. Azt még konkrétan nem hallottam hogy a köldök és a mandula kapcsolatban lenne egymással :D De ki tudja mindenki más... én például ha megcsípem a bal oldalamat a csípőm fölött, akkor ugrál a szemöldököm :D Nem vicc.
A kérdezőnek ajánlanám hogy a mandulájával kapcsolatban induljon el, esetleg nézesse meg egy orvossal vagy ha kiskora óta nagy, vetesse ki.
Eltűnt a nagy egyetértés...
a volt első
A mandulagyulladast a megfazassal lehet osszefuggesbe hozni, tehat erre figyelj oda, es oltozz fel rendesen, es igyal gyogynoveny teakat, aminek gyulladascsokkento hatasa van, akar 1-2 f.hagyma gerezded is lehet fogyasztani naponta.
A csakradnak semmi koze ehhez, viszont ajanlom, hogy nezd meg a Napfenyes hu.-t, ahol tanulmanyozhatod, hogy milyen osszefugges van a lelek es a test kozott, megtudhatod, hogy melyek azok a lelki betegsegek,amik egy ido utan megbetegitik a testet stb.
Oltozz melegen, es igyal teat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!