Meg tudnátok erősíteni, vagy esetleg cáfolni a következő állítást?
Megfigyeltem, hogy a nagyvárosikek és a vidékiek között van egy hasonlóság, egyik sem érzi magát jól a másik jellegű településen.
Sztem a pestiek (vagy más nagy város) nem tudnak mit kezdeni a vidéki (esetleg falusi) nappalokkal (unatkozás),
míg
a vidékiek (falusiak) számára a pesti (nagyvárosi) jelenti a legnagyobb gondot (gyakran nehezen alszanak el a sok zaj miatt).
Mit gondoltok erről? Aláírjátok? Megkérnélek titeket, hogy írjatok egy kort a válaszotok után!
Köszi a válaszokat előre is...
Nem tudom, kik azok a nagyvárosikek, de ha a nagyvárosiakról van szó, akkor már igen.
Én nem írom alá, mert nagyvárosban is képes vagyok magam jól érezni, kisvárosban, falun, meg tanyán is. Nem a településtől függ a közérzetem, hanem attól, hogy feltalálom-e magam ott. És feltalálom.
Születésem óta Budapesten élek, de nagyon elhúznék ebből a mocsokból. A barátom valamennyire vidékinek számít (szinte összeér a település Budapesttel), de nagyon irigylem érte. Esze ágában sincs beköltözni a városba.
Úgyhogy csak félig vagy megerősítve részünkről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!