Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Ha gyermekáldásra szeretnék...

Ha gyermekáldásra szeretnék erősíteni mit kell tennem a lakásban és hova?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 12:53
1 2 3
 1/23 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%

Természetesen intelligensnek lenni, és minden egészségre káros dolgot lecsökkenteni/megszűntetni, zéro alkohol stb.

Ezek a fontos dolgok, nem az ezo marhaságok.

Mert én elhiszem, hogy valaki feng shui mester, de ha a gyereke fogyatékos, mert az orvos véleményét leszarja, és narkózik, kapja a cigifüstöt meg egyéb akkor ne sírjon.

És akkor hiába rakta a sarokba a kaktuszt meg a kutyaházat a tetőre, mennyit segített?

2011. nov. 28. 13:04
 2/23 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%
Ne haragudj, nem megbántani akarlak, csak szeretném, hogy egészséges, és szép gyermeked legyen:)
2011. nov. 28. 13:05
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
A fogamzásgátlót és az óvszereket kell a fiók mélyére vagy a kukába tenni.
2011. nov. 28. 13:35
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
gyakran szeretkezzetek kb ennyi. nem kell átrendezni a lakásodat.
2011. nov. 28. 13:50
 5/23 A kérdező kommentje:

A sok okos hozzászólásra nem voltam kíváncsi mert abból máshol is olvasok eleget.Nem értem, hogy ha valaki csak hülyeséget tud hozzászólni valamihez akkor minek szól hozzá.Nincs a környezetében senki akivel tudna kötözködni?

Kioktatást meg végképp nem kértem a biológiai részéről a dolognak.Ha nem tudod, hogy kit bántasz meg akkor inkább maradj csendben és esetleg egyszer bölcs is lehetnél.Tudom ajánlani a "kultúra és közösség" rovatot.

2011. nov. 28. 18:41
 6/23 anonim válasza:
100%

Én nem látom,ki írt bármi bántót...

Mellesleg igazuk van,vigyázz magadra és azzal mindent megtettél amit megtehetsz

És valóban,nem árt a gyakorlati részbe is energiát fektetni:))

2011. dec. 1. 17:24
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,de elemezd már egy kicsit a kérdésedet amit feltettél?!Szerinted igy gondolkodik egy normális ember?

Tanács: szeretkezz a barátoddal amikor jól esik,ne megtervezett időpontokra,minél többet agyalsz rajta,annál később leszel terhes.

Menjél egy nőgyógyászhoz ez legyen az első,nézesd meg magad nincs-e valami gond,fertőzés,egyebek...irass fel terhes vitamint,ezt már szedheted most is,én mind a három gyermekemnél szedtem,de ez nem szabályszerű sokan nem szedik.

Ha dohányzol próbálj leszokni róla,vagy legalább csökkentsd az adagokat,alkoholt ne fogyassz,vagy ha nem birod ki akkor max egy-egy pohár bort esténként,ez biztosan nem árt meg,még jót is tesz.

Ha a lakásban pedig annyira pakolgatni akarsz akkor kezdjetek el helyet,csinálni,mert a babának nagy területre lesz szüksége,szanáltjátok a felesleges dolgokat.

Semmi másra nincs szükség,figyelj oda egy kicsi az étkezésre,persze ez nem azt jelenti,hogy mostantól csak gyümölcsöt vagy zöldséget ehetsz,azt egyed amit szeretsz,vagy ami jól esik,csak annyit próbálj meg beiktatni,hogy naponta megeszel egy-egy gyümölcsöt,és próbálsz zöldséget is bevonni a mindennapokba.

Sok sikert!

2011. dec. 1. 17:59
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Használd ki a korszerű lehetőségeket a gyermekáldás érdekében és a mentális erősítéseket is egyben.Magnetostimulácios kezelések,spirituális válasz technika, és feng shui tanácsadás egy helyben Budapesten.06204264450 Ildikó
2011. dec. 2. 09:34
 9/23 A kérdező kommentje:

17:24-es azért nem látod a "bármi bántót" mert a szerk.törölte ezeket már, így okafogyottá válik az erre adott válaszom.Bár ahogy elnézem az utánad író is csak kioktató kérdés-választ tud írni.Na hát pont erre a részére nem voltam kiváncsi.Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz erre a kérdésre válaszolni, hogy még senkinek sem sikerült.

Ha a biológiai részére lettem volna kíváncsi akkor nem ebbe a rovatba kérdezem meg.Lehet, hogy arról én is tudnék hosszú sorokat írni amiken már végig mentem ez ügyben.De miért is várná az ember, hogy olyanok megértik akik még közelében sem voltak ezeknek a problémáknak.

2011. dec. 2. 11:01
 10/23 anonim válasza:
56%
Tégy az ágy alá 3 vadgesztenyét 3 szög alakban egymástól 30 cm-re.
2011. dec. 2. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!