Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Ha biztosak lennétek, hogy...

Ha biztosak lennétek, hogy 2012 a világ vége miket tennétek meg még az életbe?

Figyelt kérdés
Vagy mit kívánnátok ha lehetne 1 kívánságotok...
2010. nov. 14. 20:25
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Halljátok én regényt írok a "kis piros ... trabi" néven :D
2010. nov. 14. 22:34
 22/46 anonim ***** válasza:
23%
megerőszakolnám egyik csaj ismerősömet,aki nagyon teccik,de nem sexelhetek vele,és csúnyán megaláznám
2010. nov. 15. 02:29
 23/46 anonim ***** válasza:
74%
ja, és még 2 éven keresztül minden nap 280 kommentet írnék ide 88%-os nevében aztán átjelentkeznék magamhoz és mind a 280-at felpontoznám, így rövid időn belül 100%-ossá tenném :D
2010. nov. 15. 12:22
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Köszi:)))

lyalya vagyok egyébként:)

Komolyra fordítva a szót, volt egy ilyen Sliders rész is, olyan világba csöppentek, ahol még 3 nap volt a világvégéig, ott a legtöbb ember bulizott, ittak, szexeltek, és csak páran voltak, akik igyekeztek emberhez méltóan viselkedni, ételt osztottak, stb.

Ha még lenne majdnem másfél évem, igyekeznék minél többet a családommal lenni, a férjemmel, a kisfiammal, nem kuporgatnám a pénzt, mindent megvennék, amit szeretnénk, valószínűleg utaznánk is, és beleásná magam az ezotériába, h mire számíthatunk majd odaát:)

Az megnyugvással töltene el, h nem sírna utánam senki, és együtt lépnénk majd át a fénybe, ha van fény. Ha meg nincs, akkor úgyis mindegy:)

2010. nov. 15. 13:32
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
amúgy az, hogy mit tennék, nagyban függ attól is, hogy a többi ember is tudja-e azt amit én. tehát ha az egész földön mindenki tudná hogy 2 év múlva világvége lesz, szerintem le se telne a két év, már egy kib@szott nagy szemétdomb lenne az egész föld
2010. nov. 15. 18:01
 26/46 anonim válasza:
volt vmelyik ujságban(nem irom ki) h állítólag ez a maya fővezér azt mondta nem lesz 2012-ben világvége, csak az amerikaiak találták ki h könyvet irhassanak, filmeket csinálhassanak.de am 2000- re is mondtak világvégét, meg amugy az Atya a Fiú és a Szentlélek közül csak az atya tudja h mikor lesz világvége...de ezt senki nem tudja meg :)
2010. nov. 19. 17:37
 27/46 CDNS55 ***** válasza:
Megkérném Keanu Reeves-t, hogy vigye ki az összes állatot a fényes gömbökben. Meg meghúzhatná a dokinőt is...
2010. nov. 22. 20:59
 28/46 anonim ***** válasza:

Ha ezen múlna, keresnék egy piros trabit, amit aztán lyalya megkapna :D Ja és természetesen azzal a feltétellel, hogy mindenki tologathassa kicsit :D

De máris tettem valamit, lyalya összes itteni válaszát felpontoztam :D

20/L

2010. nov. 24. 17:47
 29/46 anonim ***** válasza:

Köszi:))))

Cserébe szeretnél valamit?:)

2010. nov. 24. 19:10
 30/46 anonim ***** válasza:
Tologathatom majd én is a trabit egy-két percig? :D
2010. nov. 25. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!