Ha biztosak lennétek, hogy 2012 a világ vége miket tennétek meg még az életbe?
Köszi:)))
lyalya vagyok egyébként:)
Komolyra fordítva a szót, volt egy ilyen Sliders rész is, olyan világba csöppentek, ahol még 3 nap volt a világvégéig, ott a legtöbb ember bulizott, ittak, szexeltek, és csak páran voltak, akik igyekeztek emberhez méltóan viselkedni, ételt osztottak, stb.
Ha még lenne majdnem másfél évem, igyekeznék minél többet a családommal lenni, a férjemmel, a kisfiammal, nem kuporgatnám a pénzt, mindent megvennék, amit szeretnénk, valószínűleg utaznánk is, és beleásná magam az ezotériába, h mire számíthatunk majd odaát:)
Az megnyugvással töltene el, h nem sírna utánam senki, és együtt lépnénk majd át a fénybe, ha van fény. Ha meg nincs, akkor úgyis mindegy:)
Ha ezen múlna, keresnék egy piros trabit, amit aztán lyalya megkapna :D Ja és természetesen azzal a feltétellel, hogy mindenki tologathassa kicsit :D
De máris tettem valamit, lyalya összes itteni válaszát felpontoztam :D
20/L
Köszi:))))
Cserébe szeretnél valamit?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!