Ha biztosak lennétek, hogy 2012 a világ vége miket tennétek meg még az életbe?
Figyelt kérdés
Vagy mit kívánnátok ha lehetne 1 kívánságotok...2010. nov. 14. 20:25
11/46 anonim válasza:
Elhasználnám azt az egy kívánságomat arra, hogy visszaszerezzem cxy-tól a piros trabantot amiért megverekedtünk a kocsmában. Ezután elmennék keletre, és egy középkori Japán várban húznám meg magam.
12/46 anonim válasza:
2010 december 30-án elutaznék Japánba, és rád uszítanám a Ninjákat, és hazahoznám a trabit, h egymás kezét fogva éljük át az utolsó napunkat:)
13/46 anonim válasza:
A piros lendkerekes Trabi a gyerekszoba polcán van, alulról a második a polcon, és az a kisfiam kedvenc játéka. XD De nem adjuk, mert így a világ vége felé nagyon nő az ára, mert sokakat érdekel, szóval 2012. december 10-én esetleg eldóvá válik!
14/46 anonim válasza:
Én viszont nem vagyok ilyen anyagias, van egy eladó zöld trabim, aki legtöbbet kínálja még ma, viheti is:D
15/46 anonim válasza:
miután 88% 21:21 megszeretget nem érdekel többé a piros trabi :DDD
16/46 anonim válasza:
cxy
ez gonosz volt :( ellopom tőled 88%-ot!
17/46 anonim válasza:
Mindkettő én voltam, most nézem, esett a népszerűségem egy százalékot:)))
Akkor szeretgetés közben az utolsó kívánságom az lesz, h ismét vagy 90%-on álljak:))))
18/46 anonim válasza:
Felpontoztalak, aztán remélem valóra válik a kívánságod.
19/46 anonim válasza:
Köszi, én meg vissza, látom te is csehül állsz:)
Tehát akkor nincs ajánlat a zöld trabira?:)
20/46 anonim válasza:
csak legyen egy viszonylag normális válaszod is otthagynám a suli hisz akk már nics túl sok éertelme,a barátommal lennék szexelnénk egy csomót partiznék elutaznék amerikába nagy városok meg minden és kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!