Hova tartozok én?
Igazából nem tudom hova kéne ezt a kérdést írnom.
A lényeg : Nem érzem magamat ide valónak mármint a földre emberként , nem arra gondolok hogy földönkívüli vagyok meg ilyenek :D ezt azért tisztázzuk . Nem értem az embereket a kapcsolataikat , nehezen jövök ki velük és elég rossz így élni . 8 éve nem találok magam mellé senkit mert nem képesek felfogni hogy abszolút nem a testiség érdekel hanem a másik lelke és energiája ,amit érezni akarok ettől aztán meg pláne hülyének néznek és kiközösítenek . Az állatokkal mindig jól kijövök majdnem hogy ők a családom másik része , sok állatot meg szoktam menteni mert ha rá nézek egy kis sérülésére akkor úgy érzem mintha kést forgatnának a szegycsontom alatt és ugyan ezt érzem ha az emberek hülyeséget csinálnak vagy nem is tudom leírni pontosan. Nagyon régóta nem tudom hova tenni magam ezen a világon. Érez még valaki így rajtam kívül ?
Ajánlom neked a Dr.R. Hawkins - Elengedés című könyvét. :)
Éreztem így is hasonlóan egy időben, de az az utam/önmagam keresése miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!