Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hová tartozok melyik kórházba?

Hová tartozok melyik kórházba?

Figyelt kérdés

2 gyermekem van akiket a volt Máv,ma ÁEK mórházban szültem..

Magán dokim volt,Budán van a rendelője,de mivel az ÁEk-ban is dolgozik,így ott lehetett szülni...

Most már sajnos nem tudnám a magándokit megfizetni,így az lenne a kérdésem IX.kerületi lakosként..hogy mehetek e sima vizsgálatokra,ill szülni majd a 3.babámat az ÁEKba,vagy csak a területi kórházba?Valaki tudna linket kórházak területi megosztásáról?

Köszönöm!

2013. márc. 11. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Vagyis, ha a lakcímkártyádban a IX. kerület van, akkor az Egyesített Szent István és Szent László Kórházba tartozol.

De ettől függetlenül szerintem szülhetsz a ÁEK-ban is, szerintem a kórházban érdeklődj.

2013. márc. 11. 10:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbáld felkeresni ugyanazt a dokit akihez jártál az ÁEKben és beszéld meg vele.

Hallottam olyat akinél ez nem volt gond.

2013. márc. 13. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!