Tényleg átverés a holdraszállás meg a mars fotók?
"Istenem, mégis mit bizonyít az hogy addig keverjük a színeket amíg kijön valami Föld-szerű?"
Milyen szinkeverésre gondolsz?! Ne ferdíts itt Nekem, semmilyen keverésről nincs szó!
Te kevered a sz.rt!
"Emberek biztosan nem élnek ott, mert még nem járt ott ember."
Nem feltétlenül emberről van szo!
"U.i:Nem mellesleg a cikkben jól láthatóan objektívhez közelebbi nagy részben homogén síkságból semmilyen szín elvételével nem fog az a töredezett mezőgazdasági felszínhez hasonló látkép elénk tárulni."
Hoopáá! Itt már nincsenek mégsem színkeverések, csak a te sz.rkeverésed, végre rájöttél,miről vanszó!?
Komolytalan Vagy!
"Összegezve, a holdraszállás nem átverés, a Mars fotók nem átverés és ember sem él a Marson.
Az ezekhez kapcsolódó szőrszálhasogatásba nem megyek bele."
Ne menj bele, senki nem kérte! Maradj otthon és hidd, amit akarsz.
Semmit nem bizonyítottál!!!
Nem várok választ.
Szép napot!
"Nem feltétlenül emberről van szo!"
-Ezt értettem "szőrszálhasogatás" alatt.A kérdésre válaszoltam, amiben csak ember a kérdéses életforma.
"Hoopáá! Itt már nincsenek mégsem színkeverések..."
-Ahh, nem,...az elején még kicsit indulatosan írtam mert heves természetem van, és próbáltam egy felkiáltással összegezni a fő mondanivalómat, amit aztán az utóirattal próbáltam elmagyarázni mire gondoltam az első színkeveréses mondatommal. (Azért külön válaszban írtam mert közben meg is néztem képszerkesztővel az eredményt a cikkben említett módosításokkal, és utána már bátran kimertem jelenteni hogy nagyon ferdíti a valóságot a cikkben lévő kép.)
"Semmit nem bizonyítottál!!!"
-De igen, tudom nehéz belátni. A vélemény mint tudjuk egyénfüggő, nem kell hinni nekem, hiszen nem vagyok tudós, mikor azt mondom nincs élet itt-ott, ezt senki nem tudja spekulációk alapján, csak ha már tényleges hiteles vizsgálatok és tudományos kutatások jelennek meg a témában.
-Azonban(!), hogy a cikk/oldal bizonyítása légből kapott, az egészen biztos, ezt bizonyítottam. (azzal hogy jómagam is megpróbáltam a bizonyos képet előállítani, kevés sikerrel)
-Onnantól kezdve hogy a cikk valótlant állít a kép és színei manipulálásáról, az egész állítás amit igazolni próbál vele, megbukik. Tehát irreleváns a cikk. Lehetséges, hogy átverés a Marsról készült összes kép...győzz meg egy hiteles gondolatmenettel, mert ez a blogspot valótlant állít. Tehát nyugodtan kommentelheted az íróknak azt amit nekem kommenteltél: "Semmit nem bizonyítottál!!!"
-Az hogy nem vársz választ roppant rossz döntés és sokat elmond a mai átlag ember gondolkozásáról, hiszen azzal akivel nem lehet kultúrát vitát folytatni nézőpontjairól és véleményéről, szerintem saját magát minősíti. Aki makacsul ragaszkodik saját véleményéhez, és nem veszi figyelembe a másik észérveit, azon fogja kapni magát hogy épp oly irreleváns véleményezővé válik mint a fent lévő linken lévő oldal írója.
Én kíváncsian várom válaszod.
"A kérdésre válaszoltam, amiben csak ember a kérdéses életforma."
Igen, de nem feltétlenül földi emberről van szó!
"-Azonban(!), hogy a cikk/oldal bizonyítása légből kapott, az egészen biztos, ezt bizonyítottam. (azzal hogy jómagam is megpróbáltam a bizonyos képet előállítani, kevés sikerrel)
-Onnantól kezdve hogy a cikk valótlant állít a kép és színei manipulálásáról, az egész állítás amit igazolni próbál vele, megbukik."
Na akkor itt van a hiba, ugyanis most próbáltam előállítani szín kivonással a megadott programmal és nem teljesen ugyanazt, de láthatóan nagyon hasonló kép lett,amin egyértelműen látszik ugyanaz a mintázat, ami nem természetes mintázat.
Azt mondom próbálkozz újra!
Nem hamis a kép,most próbáltam!
-Most szeretném látni azt a képet más által előállítva ami a blogspotban szerepel ;).
-Továbbá szeretnék látni más képeket a Marsról amiben a blogspotban említett metódussal szintén ezt a felszíni látképet elő lehet állítani.
-Végezetül szeretném megtudni hogy ha az összes képet a NASA festi vörösre akkor miért csak ezt az egy példát mutatja meg nekünk szerkesztve a cikk írója?
"Tényleg átverés a holdra szállás meg a mars fotók?"
Szóval szerinted élnek emberek a Marson, de maga a holdra szállás nem történhetett meg? XD
És akkor mégis hogy jutottak el oda?
Vagy ők már alapból ott voltak?
Vagy mégis mi az elképzelésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!