Van akinek már segített az új energia kő?
Figyelt kérdés
Mea culpa...megrendeltem, de semmi változást nem hozott, csupán annyit, hogy a férfinál akit szeretek egy gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak....
Van, aki rendszeresen használja?
2017. nov. 9. 20:49
1/7 anonim válasza:
Igen, helyes használattal csodákra képes, ne add fel... használd a pasid mellett
2/7 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mennyiért vesztegetik...?
3/7 anonim válasza:
Igen.
Hideg volt a szobában, a nyáron vett energia kővel (vlgárisan: kőszén) megpakoltam a cserépkályhát, alágyújtva jó meleget csinált.
4/7 anonim válasza:
feldobnál róla egy képet?
Előre is köszi!
5/7 szenes43 válasza:
A kristályokat nagyjából ismerem. Ez az energiakő anyaga mit takar? A kristályoknak mind saját rezgésszámuk van ezért használják a természetgyógyászok a kristálygyógyászatban.
6/7 anonim válasza:
Abban is segít,hogy az összes országot beutazzam?(főleg,hogy az élet kaland)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!