Egyszer hallottam egy pszichológiai kísérletről, ami megváltoztathatja a sorsolás eredményét, igaz lehet?
Fogalmam nincs, de erről a parázson járás jut eszembe.
Az is érdekes jelenség.
Végeztek ilyen kísérleteket (csótányokkal), de nincs egyértelmű eredmény. Ilyen óriási eltérés, amit te mondasz, tuti nincs.
Valószínűleg nem igaz.
Ha kockára is hatással van a gondolat , akkor lehetséges.
Már csak az a kérdés , hogyan dönti el a kocka kinek és melyik gondolatára figyeljen.
A cinkelés hatékonyabb, mint a koncentrálás.
Én sokkal különösebb dolgokról is hallottam, mint pl. csokitojást tojó nyúl, százmillió gyereket egy éjszaka alatt megajándékozó szakállas öregemberek, egyfejű, jószívű, királyfival barátkozó sárkány, stb.
De én már nem hiszek ezekben. :-)
"Egyszer hallottam egy pszichológiai kísérletről, ami..."
Majd ha mutatsz erről valami értelmes forrást, akkor majd beszélhetünk róla.
Addig ennek a kérdésnek az ezotériában a helye. Én személy szerint arra gyanakszom, hogy szélhámosságról van szó.
Igaz lehet. A kísèrlet egyszerű. Fogsz egy kockát. Elkèpzeled, hogy mindig 6-ost dobsz ès elhiszed. Teljesen 100%-osan tudod, hogy 6-ost dobsz. Biztos vagy benne. 6-ost fogsz dobni.
Ha egy társasággal igazi pènzel pókereztek, akkor: elkèpzeled, hogy pókerból èlsz ès folyton nyersz. Ezt elhiszed. Teljesen 100%-osan tudod, hogy pókerból èlsz, ès folyton nyersz. Biztos vagy benne. Folyton nyerni fogsz.
Ennek oka az erősebbik valóság, erősebb vonzása a többi irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!