Egyszer hallottam egy pszichológiai kísérletről, ami megváltoztathatja a sorsolás eredményét, igaz lehet?
"Hogyan lehetne működésre bírni az elméletedet?"
Nálam ez fordítva szokott lenni, teljes bizonyossággal megérzem, hányast fogok dobni (én vagy más, aki velem játszik), de az, hogy én hassak rá, még(?) nem megy.
Mert hiszel a tükörnek. Lehet, hogy pont úgy csinálod ahogy leírtam?
Elkèpzeled ès èrzed, hogy igaz amit elkèpzeltèl? Mert csak a komolyság hat a környezetre. Több ezer èlmènyem van ami egyszerűen lehetetlen a logika útján. Pont rá pár másodpercre, percre, törtènik meg minden amit elkèpzelek ès igaznak èrzek. Ne tessèk fèlre èrtelmezni. Ha most azt èrzem, hogy nyertem a "bármin" az nem azonnal törtènik meg, de ha igaznak èrzem ès energiát viszek bele (pezsgèst, örömöt) akkor legközelebb mikor játszok tènyleg nyerek. Nincs kivètel. Fogalmam sincs, hogy tudnám jobban elmagyarázni másoknak sajnos. Szeretnèm ha ezt többen is tudnák. Volt akit sikerült megtanítanom az irányításra de a többsèg sajnos vagy nem akarja èrteni, vagy elfogja a fèlelem.
"ha igaznak èrzem ès energiát viszek bele (pezsgèst, örömöt) akkor legközelebb mikor játszok tènyleg nyerek"
Ezt ismerem, próbáltam is alkalmazni az elmúlt években pont így, de egyelőre még nincs eredménye. És mélyen belül azt is tudom, hogy "hitem mint a mustármag", talán pont a megerősítés=sikerélmény hiánya miatt. Pedig sziklaszilárd megérzéseim szoktak lenni, tehát nem teljesen ismeretlen a terep.
Kockázz vakokkal, a tiednek 4 oldalán 6-os legyen. Nyerési esélyed azonnal 4/6-ra nő!
Még agyadat sem kell megterhelned az erős koncentrálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!