Kinek milyen élménye volt Ayahuasca tea illetve DMT fogyasztásától?
Továbbá érdekelne hogy ki milyen idős, illetve a helyszín, rituálé ahogy alakult az esemény.
Kinek milyen érzése volt? Tapasztalata? Élménye?
Hogyan változtatott meg titeket az élmény utána? Pozitív irányba? Spirituálisan?
a nagynéném kollégiumi szobatársának unokatestvére mesélte hogy
nem evilági.
nem szavakba foglalható, vagy a szavak cseppek amik az óceánt ölelnék.
De nem kellemes élmény
hosszantartó életminőség javító hatással van a személyre.
de rossz helyen kérdezed. Ide trollok járnak, meg tinik, meg szkeptikusok, meg sátánisták, meg néhány normál ember. Erre az érdeklődésre más fórumok vannak.
nem kell titkolni, mert a google-lel elég hamar rájuk találni.
senkit nem buzdítok illegális szerek fogyasztására!
De az ártalmak elkerüléséhez az információ nélkülözhetetlen.
daath.hu
A drogok nem jók, a drogok nem rosszak. Attól függ, hogy ki mire hogyan használja. Jelenleg a világ mindennek a rossz használatát erősíti. Nem jelentenek kivételt ez alól a drogok sem.
Az ajahuaszka nem könnyű drog, hanem lelki purgáló szer. Egy kicsit sem élvezetes! az embernek a saját poklában beszarva, lehányt ruhával dagonyázik.(kicsit sarkítottam, de csak kicsit)
Mégis sokan választják ezt, mert utána valahogy az ember mélységében jobb lesz.
Vezető nélkül életveszélyes, kb mint pucér segggel beugrani éhes homoszexuális piranják közé.
Ma magyarországon kevés megbízható vezető van még és ők se a google ad-on hirdetik magukat!
első voltam.
köszi szépen a válaszokat.
a varazsgomba 5-10 alkalommal már volt próbálva, viszont nekem az acid volt az ami nagyon erőteljesen hatott rám. 3 trippből az első lightos, érdekes, kis csavargatós.
másodjára csodálatos, színes, boldog, vidám, meseszerű. (konkretan annyit nevettem h behugyoztam a nevetéstől..xd)
harmadjára befordulós, fáradt, paranoias, kellemetlen trip.
Holnap megyek első jóga órára, ill. meditálni elég regota szoktam, azt próbálom beleiktatni a mindennapokba.
DMT-t sikerult kapnom changa formájában, olyan mint a dohány viszont crack pipából nem sok mindent adott. Arra gondoltam h megtisztitom a testem napokig, no cigi, alkohol, hús, es akkor hatha adna valami trippet. Szerintetek? aki jartas a temaval vele felvennem a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!