Szellem vagy démon? Mi ez? Ki ez? És mit akar?
Tini koromban nekem is voltak furcsa dolgok.
Pl egyedül voltam otthon és tisztán hallottam ahogy anyu a nevemen szólít, le is mentem az emeletről, de nem volt ott senki.
Mikor kicsik voltunk, növlremmel egy szobában aludtunk, sokszor ugy éreztem, az egyik sarolban mintha állna valaki éjjel, és - ezt már idösebben mondta el anyu - hogy sokszor félve jött be ő is a szobánlba, mert úgy érezte, hogy van ott valaki, és rossz érzése volt.
Sokszor az is megtörtént, hogy a kutyánk éjjel ugatott, lementem, és a nappali egyik sarka előtt egy méterrel állt, és ugatta a semmit. Voltak még egyebek amúgy.
Mostanában már nem érzékeltem furcsa dolgokat.
Csak azt tudom h nagyon mély transzba viszik akiknek a lábujját nyomják. pontosabban csak a nagylábujjat. van h szúrják és az fájdalmas. olyan mély transzba vihet ezáltal, hogy akár azt is elfelejtheted hogy hol vagy, ki vagy vagy hogy fiú vagy -e vagy lány és még a nevedet is elfelejtheted. ez néhány perces, de lehet akár órák hosszíg tartó is.
én nem tudok arról h szellemek okoznák ezt. azt írtad h nő volt. általában hímnemű vagy semleges nemű lények okozzák. de olyan tapasztalatom h két szellem eltalúlta ezeknek a negatív lényeknek a módszereit. szóval nem kizárt dolog.
kérdezd meg fejben h mi a neve és h mit akar. ha nem válaszol akkor van probléma. elvileg rádkötődik s hallja a gondolataidat. az összekapcsolódás és szétválasztás olykor fájdalmas lehet neki is és neked is. legtöbbször álmok útján is jelezhetnek. nem biztos h akar tőled bármit is, csak kedveli a társaságod s a figyelmedet.
nálam most egy lény csak bámúlt. nem válaszolr semmire sem. mikor azt mondtam rá h gonosz akkor a konyhába ment, s aztán visszajött. de nem csinált semmit. van h nem is akarnak semmit. van h beszélgetni akarnak a szellemek stb. nemrég egy rózsaszín színű ruhás 14 éves lány beszélgetett velem.rámült mert nem volt hely máshol.
lehet h hallucináció. de a kamerám fénygömböket vett fel. de jobb ha nem félsz és inkább nem érdekel téged a közelsége. előbb utóbb elmegy. leginkább csak figyelem kell nekik-figyelemhiányosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!