A démon engem akar de miért?
3-as jól beszél.
De ha nem jön be, akkor keres egy ördögűzőt, szakember segíthet.
Szia. Egy részt lehet tényleg kicsit túlgondolod. Néha egy rossz visszatérő álmot elég ha te magad irányítasz. Én nagyon sokáig álmodtam azt hogy egy kék bogárhátu wolksvagen akar elütni én meg nem tudok futni (kiskorom óta félek az autóktól és utálok kereszteződéseken átmenni) Máig nem tudtam kiverni a fejemből. Párszor viszont már megcsináltam hogy rájöttem megint álmodok, úgyhogy egyszerűen felrúgtam a kocsit mint egy gumilabdát.
Most az álomfejtés részére visszatérve eléggé szorongó személynek tűnsz aki állandóan üldözöttnek érzi magát. Ajánlok egy módszert a szorongás megszüntetésére (nekem beválik) fogj egy legyezőt. Ülj le a ház, (számodra) legnyugodtabb és komfortosabb helyére, fogj egy legyezőt. Figyelj a légzésedre. Ha már nyugodt és egyenletes, fogd a jobb kezedbe a legyezőt: 12 legyezéssel elfújod búdat bánatodat. 12-vel a problémáid nehézségeid és mindent ami akadályoz a mindennapokban. 12-vel feltöltöd magad és erősebbé válsz. 12-vel kezedbe veszed a sorsod és nem hagyod hogy holmi éteri, magukat démonnak csúfoló mitugrászok tönkretegyék a pihenőidődet. Az utolsó néhány legyintéssel nyitottá válsz a holnapra és azokra a dolgokra amiket el akarsz érni. Ne feledd, erős vagy, és leszel ameddig a szükség kívánja.
A trollok pedig leállhatnának, mert ez már r*hadtul nem a vicces kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!