Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A démon engem akar de miért?

A démon engem akar de miért?

Figyelt kérdés
Amióta élek eléggé ezoterikus álmaim vannak... Kiskoromban a fekete feneketlen víz, csontok a kertben, fekete föld, naplemente... Napról napra csak ugyanazt álmodtam... Volt egy kértünk amiben volt egy feneketlen fekete tó amiben megcsillan a naplemente majd ások és csontokat találok... De egyre ahogy felnőttem folyamatosan rosszabodott...mindig démon halál volt a téma illetve hogy engem akartak elkapni.. Es ez egy ideje megszunt kB 2 hónapja (terhes vagyok) és az éjszaka megint ez volt a téma.. Megint engem akart és körülöttem pusztított míg engem meg nem kapott..

2019. ápr. 2. 10:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Olyan csodálatos lény vagy. Nincsen párod kerek-e világon.
2019. ápr. 2. 11:15
 2/14 anonim ***** válasza:
19%
a párod is ilyen flúgos?
2019. ápr. 2. 11:41
 3/14 anonim válasza:
80%
menj el egy paphoz. meg vagy keresztelve?, mosakodj meg szentelt vizzel
2019. ápr. 2. 12:22
 4/14 anonim válasza:
100%

3-as jól beszél.

De ha nem jön be, akkor keres egy ördögűzőt, szakember segíthet.

2019. ápr. 2. 14:27
 5/14 anonim válasza:
93%
Próbáld ki a tudatos álmodást! Ajánlani tudom a Tanulom magam nevű csatorna videóit, így majd, ha jól csinálod, nem fogsz ilyet álmodni.
2019. ápr. 2. 14:37
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
Ajánlok egy jó pszichiátert.
2019. ápr. 2. 15:01
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem már rég a gyerekedbe költözött és belülről fogja kirágni magát a kis démonka.
2019. ápr. 2. 16:42
 8/14 anonim ***** válasza:
43%
Ez van, amikor összemosódik a Kör és a Démonok között, és utána eggyé válnak egy álom erejéig.
2019. ápr. 2. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Egy részt lehet tényleg kicsit túlgondolod. Néha egy rossz visszatérő álmot elég ha te magad irányítasz. Én nagyon sokáig álmodtam azt hogy egy kék bogárhátu wolksvagen akar elütni én meg nem tudok futni (kiskorom óta félek az autóktól és utálok kereszteződéseken átmenni) Máig nem tudtam kiverni a fejemből. Párszor viszont már megcsináltam hogy rájöttem megint álmodok, úgyhogy egyszerűen felrúgtam a kocsit mint egy gumilabdát.

Most az álomfejtés részére visszatérve eléggé szorongó személynek tűnsz aki állandóan üldözöttnek érzi magát. Ajánlok egy módszert a szorongás megszüntetésére (nekem beválik) fogj egy legyezőt. Ülj le a ház, (számodra) legnyugodtabb és komfortosabb helyére, fogj egy legyezőt. Figyelj a légzésedre. Ha már nyugodt és egyenletes, fogd a jobb kezedbe a legyezőt: 12 legyezéssel elfújod búdat bánatodat. 12-vel a problémáid nehézségeid és mindent ami akadályoz a mindennapokban. 12-vel feltöltöd magad és erősebbé válsz. 12-vel kezedbe veszed a sorsod és nem hagyod hogy holmi éteri, magukat démonnak csúfoló mitugrászok tönkretegyék a pihenőidődet. Az utolsó néhány legyintéssel nyitottá válsz a holnapra és azokra a dolgokra amiket el akarsz érni. Ne feledd, erős vagy, és leszel ameddig a szükség kívánja.

A trollok pedig leállhatnának, mert ez már r*hadtul nem a vicces kategória...

2019. ápr. 2. 22:08
 10/14 A kérdező kommentje:
9. Nagyon szépen köszönöm!:) Gondoltam megkerdezem az emberektől hátha nem csak én vagyok így... De sajnos mindenki mindenhol trollkodik... Szerintem többet nem kérdezek itt mert fölösleges... Tényleg nagyon köszi a valaszod! :)
2019. ápr. 2. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!