Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A démon engem akar de miért?

A démon engem akar de miért?

Figyelt kérdés
Amióta élek eléggé ezoterikus álmaim vannak... Kiskoromban a fekete feneketlen víz, csontok a kertben, fekete föld, naplemente... Napról napra csak ugyanazt álmodtam... Volt egy kértünk amiben volt egy feneketlen fekete tó amiben megcsillan a naplemente majd ások és csontokat találok... De egyre ahogy felnőttem folyamatosan rosszabodott...mindig démon halál volt a téma illetve hogy engem akartak elkapni.. Es ez egy ideje megszunt kB 2 hónapja (terhes vagyok) és az éjszaka megint ez volt a téma.. Megint engem akart és körülöttem pusztított míg engem meg nem kapott..

2019. ápr. 2. 10:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
pedig szerintem a menj el pszichológushoz jó ötlet volt ;)
2019. ápr. 2. 22:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Teccel neki

De inkabb kerdezd meg tole lehet hogy atvaltozik es nem is lesz mar demon

Engem egy medve uldozott aztan kerdeztem tole hogy mi a baja, atvaltozott es azt mondta hogy mostanaban nem foglalkozok vele

2019. ápr. 3. 07:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Szaturnusz, Plútó erős lehet a képletedben ... talán a Neptunusz is.

Mi történik, ha "megkap" a démon? Mit jelent ez gyakorlatilag?

2019. ápr. 4. 23:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Vegyél magadnak rózsakvarc és ónix köveket; védelmet nyújtanak, vagy kérj akár csak gondolatban is védelmet Mihály arkangyaltól, Jézustól, Istentől.
2019. ápr. 5. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!