Semmi sincs a halál után?
Szerintem egész biztosan semmi sincs. Lehetetlen hogy lenne bármi is utána. Az embernek eleve olyan a felépítése , a tudatunk is atomokból van. A tudomány is lassan bebizonyítja hogy semmi sincs a halál után. Akik félnek a haláltól azok reménykedjenek hogy a tudomány fejlődésével nem lesz muszáj meghalni.
Én inkább hiszek ebben mint egy ezós humbukk szellemekben-lélekben.
Ti mit gondoltok?
"Hogy milyen az amikor nincs semmi :)"
Tehát tényleg nincs semmi a halál után.
Én azt mondom hogy bízzunk a tudományban hátha kitalálnak valamit hogy örökké éljünk.
Kedves kérdező - ja nincs semmi.., de akkor mi az ami tapasztalja a semmit?
Amúgy nekem még ez az élet is sok. Semmiképp sem akarnák "örökké" vagy egyáltalán tovább élni, mert végül is az élet egy ingázás a szenvedés, és boldogság között - csak az inga sokkal többet van az egyik oldalon :D
Számtalan olyan cikket olvasni hogy azon dolgoznak hogy meghosszabítsák az emberek életét illetve visszafiatalítsák és ez kb 10 év múlva meg is valósulhat.
Szerintem a halál utáni hívők is rámozdulhatnak erre a témára.
“A születésünk előtt az égvilágon semmi se volt.
Ti is csak azért vagytok hívők mert féltek a végleges megszűnéstől.”
Honnan tudod, hogy születésünk előtt nincs semmi? A tudósok sem jelentik ki ezt teljes bizonyossággal, mert nem bizonyítható sem az, hogy nincs semmi, sem pedig az, hogy van. Én hiszek abban, hogy az élet nem csak ennyi. Nagyon szomorú és szerintem értelmetlen lenne, ha a létünk csak erre a világra korlátozódna. Én mindig tudományos oldalról próbáltam megközelíteni a témát, de volt több személyes tapasztalásom így inkább abban hiszek, hogy van élet az elmenetel után is. De hitről, akármilyen is, nem érdemes vitatkozni szerintem.
"Semmi nincs a halál után?
Szerintem egész biztosan semmi sincs."
Ha egészen biztos vagy benne akkor miért tettél az előző mondat végére kérdőjelet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!