Semmi sincs a halál után?
Szerintem egész biztosan semmi sincs. Lehetetlen hogy lenne bármi is utána. Az embernek eleve olyan a felépítése , a tudatunk is atomokból van. A tudomány is lassan bebizonyítja hogy semmi sincs a halál után. Akik félnek a haláltól azok reménykedjenek hogy a tudomány fejlődésével nem lesz muszáj meghalni.
Én inkább hiszek ebben mint egy ezós humbukk szellemekben-lélekben.
Ti mit gondoltok?
"Én inkább hiszek ebben mint egy ezós humbukk szellemekben-lélekben."
Akkor mit keresel az Ezotéria kategóriában? F..ck logic!
Az ember halál után fizikálisan megszűnik létezni, viszont a szelleme, a lelke, lénye tovább él.
én azt gondolom ugyanaz van - mint mielőtt megszülettünk
Az hogy nem emlékszünk rá (mert nincs memóriánk) még nem azt jelenti hogy nem volt/lesz "valami".
A születésünk előtt az égvilágon semmi se volt.
Ti is csak azért vagytok hívők mert féltek a végleges megszűnéstől.
# 7
Pont a dmt-élmény mutat rá hogy több van itt mint amit el tudunk képzelni..
Amúgy ha nem gondolkodunk róla - szerintem közelebb kerülünk az igazsághoz :)
# 9
Persze de az a vicces ha kicselezed a természetet, és külső forrásból juttatod be a DMT-t (pl yopo mag vagy ayahuasca).
Bár tudom ezek a világ legerősebb hallucinogén szerei, mégis bepillantást adhatnak arról hogy milyen ha egy időre széthull a személyiség.
Hogy milyen az amikor nincs semmi :)
Persze ezt pl sok meditációval is el lehet érni, szóval nem kell hozzá feltétlen egy raklap tudatmódosító szer..
A memória meg akkor nem lesz ha meghalunk. Ez ugye 100%. Ebben szerintem mindenki egyetért. Viszont nem lesznek még érzékszervek sem...
De ki tudja vajon hogy a tapasztalás is megszűnik-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!