Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » (Terhes) hasam előtt tört el...

(Terhes) hasam előtt tört el egy pohár. Mit jelent?

Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok babonás, de a véletlenekben sem nagyon hiszek. Ma ahogy kinyitottam a mosogató feletti konyha szekrényt ki esett egy üveg pohár és pont a hasan előtt tört szét. Szerintem biztos nem jelent jót. Van ennek jelentése? Vagy csak én magyarázom bele?

2019. ápr. 26. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"de a véletlenekben sem nagyon hiszek"

Tehát mégis babonás vagy.

Én a helyedben addig próbálnék megszabadulni ettől, amíg még a picinek nincs öntudata, és nem rontom meg őt hülye babonákkal.

2019. ápr. 26. 23:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Elég normális felnőtt lett belőlem köszönöm szépen. :) Legalább is akkor a babona ellenére biztos normálisabb mint itt néhány hozzá szóló. 😃
2019. ápr. 27. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmit!
2019. ápr. 27. 12:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát... szerintem a normális az, hogy ha itt segíteni szeretnénk, akkor nem sértődsz meg rajta.

Vagy te másképp gondolod?

2019. ápr. 27. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az anyós is rendes azért.. 😄👍 jól megbíztatta a szeretett terhes menyét😅😁
2019. ápr. 28. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!