(Terhes) hasam előtt tört el egy pohár. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Nagyon nem vagyok babonás, de a véletlenekben sem nagyon hiszek. Ma ahogy kinyitottam a mosogató feletti konyha szekrényt ki esett egy üveg pohár és pont a hasan előtt tört szét. Szerintem biztos nem jelent jót. Van ennek jelentése? Vagy csak én magyarázom bele?2019. ápr. 26. 12:48
1/15 anonim válasza:
Szerintem a hormonjaidtól kattogsz ilyen hülyeségen. Ha kiesik a pohár, és ráesik a mosogató szélére, az így is, úgy is elpattan a hasad előtt, ha van benne baba, ha nincs.
2/15 anonim válasza:
Ezek szerint MÉGIS babonás vagy, ha egyáltalán eszedbe jut ilyesmi törni a fejed.
Nekem legfeljebb annyi jutott volna eszembe, hogy eltölt egy pohár.
3/15 anonim válasza:
Inkább azt jelenti hogy idétlen voltál, azért esett le.
4/15 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy káosz van a szekrényben és minden kiborul, rendet kéne rakni.
5/15 anonim válasza:
Nyugodj meg,semmit sem jelent,puszta véletlen...ennyi! A pohár,mivel törékeny üveg, úgy is eltört volna ha nem vagy terhes.
6/15 A kérdező kommentje:
Anyósom pont ott volt és ő mondta hogy et juj nagyon rosszat jelent. De akkor rendben. :)
2019. ápr. 26. 15:49
7/15 Fiatallányka válasza:
Üveg
Bármilyen fajtájú színezetlen üveg (kivéve a tükör és az italos üveg) eltörése szerencsés előjel.
Ha azonban vörös színű az üveg, problémákra és idegeskedésre számíthatsz a jövőben.
Ha zöld üveget törsz el, keserű csalódás fog érni.
Ne aggódj és boldog babavárást! ☺️
8/15 anonim válasza:
Azt, hogy szegény gyereked egy igen egyszerű, babonás anyával lesz megáldva, aki mindenféle hülyeségektől retteg, és nem képes neki használható útmutatást adni a világban.
Persze ez nem baj, ha az apja két lábbal áll a földön és pótolja. Csak szeresd mindkettőjüket hűségesen.
9/15 anonim válasza:
Én úgy tudom, kifejezetten jót jelent. Németországban esküvők előtt szoktak tányérokat és poharakat törni. Talán az lehet a jelentése, hogy a csörömpölés elűzi a rosszat.
10/15 anonim válasza:
Űzz el magadtól minden babonát! A pohár eltörése semmiféle balszerencsét nem jelent, csupán annyit, hogy most nagy hassal fel kell söpörnöd a szilánkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!