A törött pohár tényleg balszerencsét hoz?
IGEN!
Ha beletenyerelsz, vagy mezitláb belelépsz!
Nem úgy gondoltam,hogy belelépek,vagy beletenyerelek.
Nem hiszek a babonákban,de véletlen eltörtem 1 poharat,ami még a dédnagyanyámtól volt,és anyám meg azt mondta,hogy dobjuk ki.(Ő babonás.)Én meg nem hagytam,és itthon eldugtam,mert nem volt szívem kidobni egy 1000 éves poharat.(Ezt nem kell szó szerint érteni,hogy ezeréves.)És most meg jönnek a gondok.
Ha azt hiszed, hogy balszerencsét hoz, akkor azt is fog hozni.
Ha azt hiszed, hogy ezzel a pohárral lezártál egy fájdalmas múltat, és most már minden nap csak boldogság lesz, akkor az úgy lesz.
Ha a pohárnak lenne lelke, biztos visszajárna ijesztgetős-kisérteni!
Tenné azért, mert bármi más miatti gondokat az ő ártó szándékának tulajdonítod!
.
A balszerencse, amit okoz, az kimerül abban, hogy még sokáig fogod hiányolni régi poharat és bánod ügyetlenségedet.
M E G T Ö R T É N T!
talán 25 éve is már,hogy egyik óvodában egy kisgyerek kezében a pohár összetört. Biztos,hogy megijedt,és az óvónők is akik ezt látták.
Velem történt tán még '74-ben: Üveg kancsót vettem. Külső hatás nélkül összetört. Másikkal ia így jártam. Mondtam a boltban "Tudjuk,hogy így van. Nálunk a raktárban is egymás után törnek."
Még egyet vettem. Kifőztem fahamus vízben. Sokáig megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!