Az alábbi kristálypohár minták közül melyik a legelegánsabb, legfinomabb?
Most költözöm és szükségem van egy készletre grillpartikhoz, szülinapokhoz, stb. Nekem a "NÁD" minta tetszik, nektek?
grillpartihoz nem illik a kristály
-legfeljebb a sznoboknál -
Szia!Nekünk forgórózsás van,de grillezéshez sajnálom kivinni.Túlzottan kell ügyelni arra,hogy ne törjön el.Grillezéskor mi a legegyszerűbb(NEM GAGYI) tányérokat-poharakat használjuk.
Amúgy nekem is a flame tetszik(a nád nekem már túl sok minta).
Üdv
Egyetértek kettessel. Grillparti, meg kristálypohár... micsoda sznobizmus. Ha valakinek annyi pénze van, hogy kristályból vásároljon teljes szettet, (boros, pezsgős, stb.) annak kellene legyen saját ízlése is.
Ha azt mondom X minta tetszik, akkor azért megveszed, mert egy ismeretlen a neten azt írta?? Anyám borogass...!
akkor nevezhetem stílustalanságnak is.
nagyestélyihaz sem fogsz tornacipőt felvenni (vagy forsítva).
A grillparti direkt arról szól, hogy füstszagúak leszünk, a fűbe ülünk, lazulunk, nem baj, ha fellökünk egy poharat.
Nincs szánalmasabb, mint amikor a háziasszony lerángatja a terítőt, és mindenkinek bűntudatot okoz, hogy most tönkretették a terítőjét, amit rájuk "áldozott".
Kíváncsi lennék, te hogy viselnéd a kristályaid halálát...
Még egy könyvet is olvastam 20 éve, hogy el kell hinni, hogy a gazdag emberek is racionálisan viselkednek, kerti partin nem terítenek porcelánnal, hanem papírral, és műanyaggal. A gazdagság, vagy nagyvonalúság nem egyenlő a hülyeséggel, stílustalansággal.
(ketteske)
Alkalmakkor én is kristállyal meg ezüsttel, damaszttal terítek az ebédlőben.
De a kertbe nem illik ez a sítus, és eltúlzott.
Az átlagot nem úgy kell meghaladni, hogy erőlködünk...
(ketteske)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!