Leejtettem a tükröt, de nem tört össze, csak a tokja repedt meg, ez nem jelent rosszat ugye?
Figyelt kérdés
azért vagyok ilyen babonás, mert akárhányszor összetört nálunk egy tükör, utána mindig volt egy haláleset a családban. A tükörnek egyik oldala sem tört össze, karcolást, repedést sem látok rajta, körben a műanyag tokja tört csak az egyik oldalon ketté..............2015. nov. 12. 21:49
1/14 anonim válasza:
Ha eltörik sem jelent rosszat. Elég sok tükröt törtem már össze életemben, és nem sújtott érte balszerencse, főképp nem hét évig. Vannak olyan tükrök, amiket kifejezetten érdemes összetörni, illetve jobb ha össze vannak törve.
3/14 anonim válasza:
Ilyen esetben nem lesz haláleset, csak örök kómába fog esni valaki.
4/14 anonim válasza:
huh, micsoda hallatlan szerencse! hogy nem péntek 13-án történt! De én nem vagyok babonás, le is kopogom....
5/14 anonim válasza:
Csinálj meg egy kísérletet: törj össze annyi tükröt, ahány családtagod van. Kihalt az egész családod? Ha nem, akkor hagyd ezt a babonás marhaságot.
6/14 A kérdező kommentje:
Kösz! De nem vagyok vevő, a hülye agyament humorotokra. Utolsó te meg ásd el magad, de jó mélyre!
2015. nov. 12. 22:34
7/14 anonim válasza:
Ne az hülyézzen, aki azt hiszi, hogy az emberek halála és random tükrökben esett fizikai károk között bármiféle összefüggés van...
8/14 A kérdező kommentje:
Apunak kettétört a visszapillantó tükörje, egy hónapra rá meghalt. Pár éve ismét ketté tört egy tükör, utána meghalt a nagynéném, és anyukám öccse. Azért mert te nem hiszel benne, az nem jelenti azt, hogy nem lehet igaz. Az a hülye és unintelligens, aki másokat ezért lehülyéz. Szerintem inkább nézzél magadba!
2015. nov. 12. 22:47
9/14 anonim válasza:
Igazából csak félted a szeretteidet. De senki nem fog meghalni.
De ha aggódsz, küldök neked is zenét:
10/14 anonim válasza:
nehéz lehet így élni, hogy nincs semmi humorérzéked... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!