Leejtettem a tükröt, de nem tört össze, csak a tokja repedt meg, ez nem jelent rosszat ugye?
Figyelt kérdés
azért vagyok ilyen babonás, mert akárhányszor összetört nálunk egy tükör, utána mindig volt egy haláleset a családban. A tükörnek egyik oldala sem tört össze, karcolást, repedést sem látok rajta, körben a műanyag tokja tört csak az egyik oldalon ketté..............2015. nov. 12. 21:49
11/14 anonim válasza:
Ilyen erővel akármi mással is összefüggésbe hozhattad volna ezeket a haláleseteket, mondjuk hogy megvakarták a fülüket, vagy papucsot viseltek otthon, vagy amit akarsz... bizonyítsd be, hogy a tükrök összetörése növeli a halálesetek kockázatát önmagában (és nem az olyan következmények miatt, hogy nincs visszapillantó tükör, ezért nem látod a hátulról jövő autókat).
12/14 A kérdező kommentje:
képzeld van humorom, de ha komolyan felteszek egy kérdést, arra nem vicceket, és ilyen kretén hülye válaszokat várok! pláne, ha a családtagjaim halálából próbál egy hülye viccet csinálni!
2015. nov. 12. 22:56
13/14 anonim válasza:
Szerintem te csinálsz viccet a családtagjaid halálából azáltal, hogy a tükörre fogod. Kívülről legalábbis hihetetlenül röhejesnek tűnik, egy szomorú, morbid módon.
14/14 anonim válasza:
Nem abból csináltak viccet. Hanem primitív babonákból, amivel a csecsemőket riogatják a guruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!