Halál előtt kinyílik a harmadik szem?
Gondolom sokan nem tudjátok mi az a harmadik szem. Aki nem tudja az kérem ne írjon válaszokat. Köszönöm! A dédimamám kórházba van és természet feletti lényeket, állatokat és szellemeket lát. Valószímüleg kinyílt a harmadik szeme. Ez utalhat halálra? Vagy csak oxigén hiány? (Oxigént vezetnek az orrába de nem 100% hogy kap eleget) tehát csak nincs elég oxigén ellátása vagy kinyílt a harmadik szeme? Ha kinyílt akkor az utalhat halálra?
A normális válaszokat köszönöm szépen
Kedves Kérdező!
Dédnagymamád viselkedésének magyarázatát a Tibeti halottaskönyvben találod meg.
9#10#.
Sajnos ez szép mese. Egy ember,aki találkozik Istennel és megbocsáttatnak a bűnei azt már semmilyen mesével nem lehet eltèrîteni az Örökkèvalótól. Szar ember voltam de találkoztam vele és minden megváltozott. Ő csodálatos. Az egyetlen Isten megismerhető. Tudod ez olyan, mintha azt mondanák, hogy nincsem szappan, hisz ennyi koszos ember van. Vagy nincs fodrász, hisz ennyi kócos ember van.rudom ez hülye hasonlat de Istenhez be kell menni. Az Ő szövetségèbe és akkor veled lesz. Beismerem....az okkult tanok vonzóbbak, mint követni az egyetlen igaz Istent, mert az emberek nem akarnak megváltozni és szembe nézni a lelkükben lévő sötétséggel. Én sosem hittem Istenben de Ő meglátogatott és bevonzott az Ő világába. Megkeresett és megtalált.....
"Halál előtt kinyílik a harmadik szem?"
Kinyílik, de a másik kettő bezárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!