Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek látszik a 3. szemetek...

Nektek látszik a 3. szemetek a röntgenképeken?

Figyelt kérdés

Csak spirituális tudással rendelkezök válaszát szeretném olvasni.

Amikor orr és fülgégészetre mentem akkor nem akarták megmutatni nekem a röntgenképeket.Furcsáltam,de aztán hagytam.

Most a fogam miatt panoráma röntgent csináltattak.

Otthon a testvéremmel megnéztük kíváncsiságból, mielött a dokinak adnám.

Eléggé bizar dolgot láttunk.Néztük h másoknak a neten milyen az ilyen felvételük.Hát semelyik sem hasonlított erre.A testvérem nem tudja h spirituális Sátánista vagyok.

Bár azt nem hittem volna h a röntgenképeken látszani fog.De nem is vagyok biztos benne.Nagyon fura.Kár h nem tudom ide felrakni. majd megpróbálom.Hátha csak mi látunk rémeket :p -tiszta élien + predátoros. Kezdek félni magamtól XD

2018. ápr. 14. 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Én is félek az olyanoktól mint te.

Nem akarlak megsérteni meg összetörni a kis lelki képzelet világodat, csak szeretnélek gondolkodásra bírni. Tény: beteg vagy ha tényleg ilyen képzelgéseid vannak.

Nem a te hibád. Beteg ma már a világ s tele van hülyeségekkel de aki mèg el ia hiszi az ilyeneket azokat tényleg érdemes lenne kezelni.

Érthető mondjuk. Tuti valami tini vagy aki most abban a korban van, hoft szeretné azt hinni hogy valamitől különlegesebb mint mások... Persze harmadik szem :))) Majd csinálj unalmadban egy tènyekkel alátámasztott tudományos dolgozatot és azt próbáld majd feltölteni...

Amúgy valszeg te is tudod hogy ez abszurdum, s èpp ezért itt teszed közzé ezt és nem mered pl az igazi húsvér környezetednek tálalni.

Bocs hogy írtam csak belefutottam a kerdesedbe. Én is hiszek az unikornisokban szia! :))))

2018. ápr. 14. 20:43
 2/13 A kérdező kommentje:

nem akarok különleges lenni.

csak azért megrémíszt h nem akarták megmutatni nekem a fül-orr gégészeten a röntgenképeket.

tényleg elég bizar a látvány. félek h majd több vizsgálatot és röntgenképeket akarnak csináltatni velem.

félek h mittudom és felvágják a fejemnél a bört és a koponyám persze h normális. aztán én leszek bajban vagy az orvosok v mit tudomén. vagy valami betegséggel jönnek. a tesom valami agyszivacsosodással jött. nem is merek már elmenni orvosokhoz.

2018. ápr. 14. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A 3. szem nem létezik fizikailag, röntgen felvételen nem látszódhat.

Ha valami rendelleneset látnak az orvosok a leleteden, akkor nem azt szokták csinálni, hogy előled jól eltitkolják és kussolnak róla, már rég CT-re küldtek volna, stb...

2018. ápr. 14. 22:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek hozzá, de szerintem ez nem így működik. Tényleg csak feltűnési viszketegséged van. Szerinted ha ez köznapi dolog lenne, akkor nem lenne ebből már tömeghisztéria? Nem vagy különleges.

Amit látsz a felvételeken, ha tényleg van ott valami, akkor beteg vagy. És attól mert nem akarták neked megmutatni a röntgenképeket, még nem azt jelenti hogy összeesküvés áldozata lettél. Higgy a húgodnak és menj orvoshoz.

2018. ápr. 14. 22:31
 5/13 anonim válasza:
100%
Ugye tudod, hogy a "harmadik szem" fizikailag nem létezik?
2018. ápr. 14. 22:59
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Menj orvoshoz öcsém, az ilyenekből lesznek egy idő után a családjukat kiirtó gyilkosok...
2018. ápr. 15. 01:08
 7/13 A kérdező kommentje:

jah. persze ct-re küldenek. aha... már 2 éve mondom a házidokimnak h zsibbadni szokott a homlokom felül jobb oldalt. Még a fül-orr gégésznek is többször mondtam és mégse küldött el ct-re.a gyomrommal is sok gond volt régen nmégsem írtak ki gasztroenterologiára. azzal 4 évig szenvedtem. kiköveteltem már a gasztroenterologiai vizsgálkatot,de csak akkor kaptam meg amikor egy ismerösöm a korházbol szolt h irattassam magam át másik háziorvoshoz. szerintetek a ct vizsgálatért nem könyörgök ezerrel???? mégsem ír beutalot a házidokim. megint át kell mennem egy másik házidokihoz h történjen már valami.

annyira unom h sokszor mondom el a problémáimat és mégsem kapok semmi beutalot vagy rendes vizsgálatot.

2018. ápr. 15. 09:23
 8/13 anonim válasza:
Kaguya te vagy az?😂😂😂😂😂
2018. ápr. 15. 10:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha a panoráma röntgenen is látszott a 3. szemed, akkor nagyon elmozdult a helyéről. xDD
2018. ápr. 15. 12:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem Csernobilban születtél véletlenül, hogy 3 szemed van?
2018. ápr. 15. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!