Nektek látszik a 3. szemetek a röntgenképeken?
Csak spirituális tudással rendelkezök válaszát szeretném olvasni.
Amikor orr és fülgégészetre mentem akkor nem akarták megmutatni nekem a röntgenképeket.Furcsáltam,de aztán hagytam.
Most a fogam miatt panoráma röntgent csináltattak.
Otthon a testvéremmel megnéztük kíváncsiságból, mielött a dokinak adnám.
Eléggé bizar dolgot láttunk.Néztük h másoknak a neten milyen az ilyen felvételük.Hát semelyik sem hasonlított erre.A testvérem nem tudja h spirituális Sátánista vagyok.
Bár azt nem hittem volna h a röntgenképeken látszani fog.De nem is vagyok biztos benne.Nagyon fura.Kár h nem tudom ide felrakni. majd megpróbálom.Hátha csak mi látunk rémeket :p -tiszta élien + predátoros. Kezdek félni magamtól XD
Már töröltem a kérdéseimböl nem akartam vele foglalkozni.
amugy írtam h elöbb otthon néztük meg.
most nézte meg a doki. ujjat csináltatott velem.
azt mondta h biztos valami hiba történt. csakhogy megint ugyanolyan.
ct-re fogok kérni beutalot, remélem megkapom.
Amugy nem vagyok torzszülött. Egy évvel ezelött is csináltattam röntgent és azon semmi ilyen nem volt. bár nemtudom h az hol van. Én csak nemrég vagyok Sátánista.
De a különleges eseteket valojában eltusolják.
azt még láthatjátok h pl: egy hal rendellenes és utánna össze-vissza magyarázgatnak. és persze ott vannak ahihetetlen képek és videok amikröl csak késöbb derül ki h szerkesztett hamissítvány. Ha kitudodi ugyis azt fogják írni h hamisítottam. pedig nem. akkor az egész világ maradjon unalmas-SZÁMOTOKRA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!