Miért teszem ezt?
Figyelt kérdés
Több módszert kerestem a 3. szem felnyitására és a tükörrel szembe ülős módszert választottam.
A tükörben azt látom, hogy előre-hátra imbojgok, de azt érzem, hogy végig mozdulatlan vagyok.
Ez miért van?
Akadályoz ez bármiben is?
2019. márc. 4. 00:55
1/3 anonim válasza:
Más egyebet nem tapasztaltál?
Szerintem nem akadályoz semmiben.Gondolom, a szemed kifárad, ha sokáig egy pontra nézel, amiatt láthatsz imbolygást.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez mindig az első fél percben van :)
Semmi különös, csak a saját arcomat láttam, de az mintha nagyobb lett volna és ijesztően mosolyogna.
2019. márc. 4. 22:53
3/3 anonim válasza:
Szerintem az ilyen hatásokkal nem kell foglalkozni, mert azt hiszem, ezek nem lényegesek, inkább optikai csalódás lehet.Mivel a szem kifárad a folytonos egy pontra nézéstől.Azért kérdeztem, mert valamikor én is próbálkoztam ezzel atükör technikával és meglepő dologra lettem a gyakorlat után figyelmes.Mikor lementem a városba és utána itthon is, olyan volt, mintha olvasnék mások gondolataiban, illetve néhány ember furcsán reagált rám, miután rám néztek, valamiért zavarba jöttek és ijedten elkapták a tekintetüket.szóval látványosan összezavarodtak..Se azelőtt, se azután nem tapasztaltam ilyet, csak azon a két napon, mikor ezt a tükrös dolgot végeztem, aztán később nem is csináltam.Lehet, hogy tényleg erősít valamiféle képességeket, de az mégnagyobb rejtély, hogy mások vajon mit láthattak aznap bennem, amitől furán reagáltak.Külsőleg ugyan olyan ápolt, csinos, rendezett voltam, mint mindig.Talán a tekintetem, kisugárzásom változhatott meg átmenetileg agyakorlattól, vagy valami telepatikus bizbasz lehetett, nem tudom, csak találgatok.Fura dolog, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!