Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi vagyok én? (enyhén skizofré...

Mi vagyok én? (enyhén skizofrén is vagyok hozzá teszem mielőtt elolvasnátok az egészet) természett feletti erő azt tudom. E mi vagyok?

Figyelt kérdés

2éve volt 3 tengerimalaom...idegesítettek..rájuk keltem fel..mondam nekik hogy dögöljenek meg és abba az évbe mind meghalt :/ pedig fiatalak voltak...

egyszer vihar volt szakadt az eső én meg kint ültemm..pasimmal össze voltam veszve...pasim kijött ugatni....és pont felettem villamlott...ja és pont feletteem nem esett az eső...mikor megnyugodtam elment a vihar..

ja és legutóbb a nő..halj meg vagy én általam halsz meg...ere meghalt..ez mi?

2015. aug. 17. 23:35
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Semmi. Menj aludni, jó éjszakát.
2015. aug. 17. 23:54
 2/8 anonim válasza:
Banshee
2015. aug. 17. 23:58
 3/8 anonim válasza:
55%
Kérlek, csak azt ne mondd, hogy én is haljak meg!
2015. aug. 18. 01:48
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

"2éve volt 3 tengerimalaom...idegesítettek..rájuk keltem fel..mondam nekik hogy dögöljenek meg és abba az évbe mind meghalt :/ pedig fiatalak voltak.."

Mert ideges voltál rájuk, nem adtál enni nekik és ők kimultak. Általános iskola biológia

2015. aug. 18. 02:27
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
...és mindezek ellenére van pasid?
2015. aug. 18. 05:46
 6/8 Legoman ***** válasza:
48%

Szerintem kezdj el meditálni, és meglátjuk mi lesz. :)

Lehet, hogy túl sok energiát szabadítasz fel magadból az érzelmeiddel. Ezt le kell korlátozni vagy megtanulni irányítani, különben nem lesz jó vége, és a végén mindenki kerülni fog téged.

2015. aug. 18. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
kísérletezz.az esős dologból kifolyólag a vízzel kezd.tedd a kezed a víz felszínére úgy,hogy ne érints és mozgasd a kezed és úgy próbáld irányítani.a haláldolog meg összpontosics azokra akiket gyűlölsz és koncentrálj rájuk erősen hátha megszabadítod a világot pár majomtól :p és keresd magadban is a válaszokat nézz magadba mélyen hátha találsz valamit.
2015. aug. 18. 18:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi az ertelmes valaszokat .Ohm a tengeri malacosra visszatérve teli volt a tanyerjuk. Parasodni akart a him es hangoskodtak erre keltem fel.ennyi
2015. aug. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!