Mi vagyok én? (enyhén skizofrén is vagyok hozzá teszem mielőtt elolvasnátok az egészet) természett feletti erő azt tudom. E mi vagyok?
2éve volt 3 tengerimalaom...idegesítettek..rájuk keltem fel..mondam nekik hogy dögöljenek meg és abba az évbe mind meghalt :/ pedig fiatalak voltak...
egyszer vihar volt szakadt az eső én meg kint ültemm..pasimmal össze voltam veszve...pasim kijött ugatni....és pont felettem villamlott...ja és pont feletteem nem esett az eső...mikor megnyugodtam elment a vihar..
ja és legutóbb a nő..halj meg vagy én általam halsz meg...ere meghalt..ez mi?
"2éve volt 3 tengerimalaom...idegesítettek..rájuk keltem fel..mondam nekik hogy dögöljenek meg és abba az évbe mind meghalt :/ pedig fiatalak voltak.."
Mert ideges voltál rájuk, nem adtál enni nekik és ők kimultak. Általános iskola biológia
Szerintem kezdj el meditálni, és meglátjuk mi lesz. :)
Lehet, hogy túl sok energiát szabadítasz fel magadból az érzelmeiddel. Ezt le kell korlátozni vagy megtanulni irányítani, különben nem lesz jó vége, és a végén mindenki kerülni fog téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!