Nagyon szeretnék segítséget kapni! Elolvasnátok?
Sziasztok! Kisebb koromban volt egy álmom amiben egy fiú a legjobb barátom volt és ez több volt mint barátság, de nem szerelem. Egy barna hajú, barna szemű fiú volt és szinte mindenben hasonlítottam rá. akkoriban az álmom nagy hatást gyakorolt rám, és szerettem volna ha tényleg lesz egy ilyen barátom. Aztán soha többet nem álmodtam róla, mostanáig. a napokban szintén megjelent és annyi idős volt mint én, pont mint régebben és most is ugyanolyan viselkedést tanúsított, de most már szerelmesek lettünk egymásba és felébredtem. A régi álmomra tisztán emlékszem annak ellenére, hogy már tényleg eltelt egy idő azóta. A legfurább viszont az h úgy érzem ismerem pedig még soha nem találkoztam azzal a sráccal.
Mit jelent ez? Tényleg lesz egy ilyen barátom vagy ha nem akkor mit jelent? Kérlek ne irkálj hülyeséget.
Én itt arra gondolnék, hogy a személy a hasonmásod lehet (doppleganger) és valahogy kapcsolatot teremtett köztetek a tudatalattitok.
Egy másik elég brutális elképzelésem az lenne, hogy van egy ikertestvéred akit vagy örökbe adtak, vagy még magzatként meghalt, viszont a lelke tovább él valahol az asztrálsíkon. (najó, kicsit szabadjára engedtem a fantáziám...:D)
De akár az is lehet, hogy szimplán nem találsz értelmesebb lényt a környezetedben magadnál.
Remélem ezek a válaszok a hasznodra fognak válni! Próbáld ki a meditálást, az sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!