Harmadik szem piercing csere?
Mit gondoltok arról, ha a harmadik szemem piercingjét lecserélem egy másikra?
Fellehet fogni úgy is, hogy testékszer, de én inkább úgy fogom fel, hogy "testet" adtam neki, látható részt, és ettől az ő, amitől, a harmadik szemem.
Para, hogy ha a piercinget kicserélném, valami rossz történne. Vélemények, ötletek?
A fej tetején, ez jó...
Kérdező,szerintem a piercing oda felesleges, attól nem fog kinyílni a harmadik szemed.És az a rész amúgy is egy elég érzékeny része a homloknak.
Tudod, borzasztó nehéz ám utánanézni:
Nem tudom, kérdező... itt az ezotérián vagyunk - de ez nem jelenti azt, hogy hülyének kell lenni.
Az ezotéria jelentése: bennfentes TUDÁS.
TUDÁS, érted?
NEM hülye babonák!
A minimum az, hogy az adott témakörben elolvasod, hogy mit mond a tudomány. A harmadik szem egy létező dolog, a tudomány leírja.
Az tuti, 100%
EZ UTÁN elolvashatod, amit az ezotéria mond róla... HA egyáltalán van egységes álláspont. Sokszor az sincs, vagy egyáltalán semmi határozott dolog nincs, csak összevisszaság mindenhol.
Mindenesetre: normális ember a tudománynál kezdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!