Mi a bizonyíték arra, hogy a világ véletlenül keletkezett?
A kvantumfizikai kutatások szerint az univerzum egy hologram.
Ezt a hologramot az ember vetíti magának, az ember érzékeli olyannak, amilyen.
Mindenki a saját valóságát teremti, minden ember által érzékelt valóság más és más.
És mivel az ember az univerzum része, teremtőként van jelen benne.
A hologram legfontosabb jellemzője, hogy minden eleme tartalmazza az egészre vonatkozó összes információt.
Ebből következően, ha megismered önmagad, megismered a világot.
A kérdésre:
Semmi bizonyíték nincs, de nem is kell.
Akinek véletlen annak legyen véletlen, akinek teremtett, annak legyen teremtett.
Nem kell sem meggyőzni, sem legyőzni egymást, élje mindenki
a saját valóságát!
Tudom, hogy persze, a vallásosak téríteni akarnak, de nem jól csinálják. :)
Végül:
A világ, az univerzum egy illúzió, amit kőkemény valóságként is, és képlékeny masszaként is megélhet az ember, tudatállapottól függően.
De csak bizonyos tudatállapot szint felett érzékelheti az ember a saját tudatállapotát és irányíthatja az élete eseményeit és minden vonatkozását a létezésének.
Ezek szerint a világ nem keletkezett valamikor, hanem mi teremtjük folyamatosan, minden pillanatban.
És nem tudjuk abbahagyni. :)
Az isteni formula - Einstein utolsó üzenete
José Rodrigues dos Santos
Érdekes kérdéseket vet fel,olvasd el,hátha találsz benne Számodra megfelelő válasz(oka)t...
Ezotéria rovat - a kérdés végre a helyére került.
Na, én kiszàlltam, ez màr nem az én asztalom.
Ezt nem lehet még mondani, mert az ősrobbanás hozta létre azokat a fizikai váltózókat és állandókat, amiket ismerünk, amikből ki lehet indulni.
Lehet, nem igaz, hogy az hozta létre a teret, az időt, az anyagot, a tömegvonzást, de semmi, a mat tudomány számára eddig észlelhető nyomot nem hagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!