Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van bizonyítékod rá, hogy nem...

Van bizonyítékod rá, hogy nem lapos a Föld?

Figyelt kérdés

2019. febr. 2. 19:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
2019. febr. 3. 13:11
 22/31 FüligJimmy88 ***** válasza:
Ej, ha kicsit előbb kérdezted volna... Videóra vettem, amikor csináltam, de a youtube letörölte a múlt héten és nem csináltam biztonsági másolatot... Sorry.
2019. febr. 3. 13:57
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

"Miért is nem?"

Mondjuk mert a gravitáció a test középpontja felé húz minden irányból. Ez egy bolygó méretű objektumnál elég nyilvánvalóan kizárólag gömbszerű alakot eredményezhet.

A Föld tengelykörüli forgása generálta Coriolis erő okozta örvényáramok nélkül pedig a bolygó mágneses mezeje sem igazán működne ahogyan azt teszi.

2019. febr. 3. 14:19
 24/31 anonim ***** válasza:

23-mas, a gravitációt egyelőre szerintem ne keverjük bele, mert még azok se értik a működését, aki ezt kutatják.

Igazából az egyetlen biztos a gravitációval kapcsolatban az, hogy minél többet tanulmányozzák, annál inkább arra jönnek rá, hogy segghülyék hozzá.

Az mindenesetre rég megbukott (Einstein óta) hogy egyszerű "tömegvonzás" lenne, tehát maga a tömeg "vonzaná" közvetlenül a testeket.

2019. febr. 3. 16:57
 25/31 anonim ***** válasza:

"23-mas, a gravitációt egyelőre szerintem ne keverjük bele, mert még azok se értik a működését, aki ezt kutatják."

Már hogyne értenék? Attól hogybnem tudunk róla mindent, a testekre gyakorolt hatását ugyanúgy kismillió példa igazolja, egyetlen ellenpélda nélkül.

2019. febr. 3. 17:40
 26/31 anonim ***** válasza:
Tőlem akár henger is lehet.
2019. febr. 3. 18:20
 27/31 anonim ***** válasza:
Nekem kb semmire sincs.
2019. febr. 3. 19:50
 28/31 anonim ***** válasza:
76%

Urhajos vagyok

A Fold kirvara nem lapos

2019. febr. 4. 14:28
 29/31 anonim ***** válasza:
Tv-be is gömbölyűt mutattak. Igaz a neten meg laposat. Attól még dolgozni kell meg túlórázni.
2019. febr. 6. 20:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Nezz a youtube-on live videokat az urallomasrol aztan majd meglatod hogy nem lapos
2019. febr. 7. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!