Van bizonyítékod rá, hogy nem lapos a Föld?
Gondolkodtál már azon, hogy a tengeri és a légi navigáción elég gyorsan kibukna, ha lapos lenne a föld mi meg azt hisszük hogy gömb alakú?
Na de ostoba hülyékkel sose vitatkozz! Csak hagyd rá!
1: De elég nagy testről beszélünk ahhoz, hogy ez az eltérés hibahatáron belül legyen. 30 km-nél mélyebbre még nem jutott ember a földfelszín alá, csak számításokból következtet arra, mi lehet azon túl a középpont felé.
Bőven belefér az ismereteinkbe, hogy nekem kerek, hanem nagyon lapos korong a föld, és a korong vastagságában bőven elfér még mindaz, amit tudományosan kikövetkeztettünk.
Ahogy a Homorúföld esetében is a héj vastagságában minden benne találtatik, amit tudományosan felfedeztek (gravitációközpont, magma, stb.).
"Bőven belefér az ismereteinkbe, hogy nekem kerek, hanem nagyon lapos korong a föld, és a korong vastagságában bőven elfér még mindaz, amit tudományosan kikövetkeztettünk."
Kezdetnek sem a gravitáció, sem a Föld mágneses mezeje nem fér bele egy ilyen elképzelésbe.
Ne hidd egy szavukat se! A Föld lapos. Múltkoriban eltévedtem kutyasétáltatás közben, és leestem a szélén. A perem alatt az is látszik, hogy egy teknősbéka tartja a hátán a Földet. Most azt hiszed, kamuzok, mi? Ha akkor leestem a semmibe, hogyhogy mégis itt vagyok, és megosztom veled az igazságot? Hát, nagytestű kutyám van, annak a pórázába kapaszkodtam.
Köszi, Néró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!