Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van bizonyítékod rá, hogy nem...

Van bizonyítékod rá, hogy nem lapos a Föld?

Figyelt kérdés

2019. febr. 2. 19:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Gondolkodtál már azon, hogy a tengeri és a légi navigáción elég gyorsan kibukna, ha lapos lenne a föld mi meg azt hisszük hogy gömb alakú?

Na de ostoba hülyékkel sose vitatkozz! Csak hagyd rá!

2019. febr. 2. 22:29
 12/31 anonim válasza:
Ha lapos, mivan a túloldalán?
2019. febr. 2. 22:40
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyaníthatóan a te telefonod is működik már GPS, ami a bolygó körül keringő műholdak nélkül nem igazán működne, szóval neked is van bizonyítékod rá.
2019. febr. 2. 22:42
 14/31 anonim ***** válasza:
A legvalószínűbb, hogy üreges geoid, hiszen a centrifugális erő miatt a szélén kell legyen a legnehezebb része. Meg a sarki fény... az is egy belső Napból kell jöjjön.
2019. febr. 2. 23:47
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
11: Szerinted mindenről van tudomásunk, amit ezek az emberek tudnak, vagy van titoktartási kötelezettségük esetleg?...
2019. febr. 2. 23:48
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

1: De elég nagy testről beszélünk ahhoz, hogy ez az eltérés hibahatáron belül legyen. 30 km-nél mélyebbre még nem jutott ember a földfelszín alá, csak számításokból következtet arra, mi lehet azon túl a középpont felé.

Bőven belefér az ismereteinkbe, hogy nekem kerek, hanem nagyon lapos korong a föld, és a korong vastagságában bőven elfér még mindaz, amit tudományosan kikövetkeztettünk.

Ahogy a Homorúföld esetében is a héj vastagságában minden benne találtatik, amit tudományosan felfedeztek (gravitációközpont, magma, stb.).

2019. febr. 2. 23:54
 17/31 anonim ***** válasza:
A 9-es hozzászólásra reagáltam a fentit.
2019. febr. 2. 23:55
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"Bőven belefér az ismereteinkbe, hogy nekem kerek, hanem nagyon lapos korong a föld, és a korong vastagságában bőven elfér még mindaz, amit tudományosan kikövetkeztettünk."

Kezdetnek sem a gravitáció, sem a Föld mágneses mezeje nem fér bele egy ilyen elképzelésbe.

2019. febr. 3. 00:20
 19/31 anonim ***** válasza:

Ne hidd egy szavukat se! A Föld lapos. Múltkoriban eltévedtem kutyasétáltatás közben, és leestem a szélén. A perem alatt az is látszik, hogy egy teknősbéka tartja a hátán a Földet. Most azt hiszed, kamuzok, mi? Ha akkor leestem a semmibe, hogyhogy mégis itt vagyok, és megosztom veled az igazságot? Hát, nagytestű kutyám van, annak a pórázába kapaszkodtam.

Köszi, Néró.

2019. febr. 3. 09:57
 20/31 anonim ***** válasza:
18: Miért is nem?
2019. febr. 3. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!