Ha valóban lapos lenne a Föld és egyes emberek azt mondanák, hogy gömbölyű, milyen bizonyítékokat hoznának fel?
Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 14:42
1/20 anonim válasza:
Tudjátok,most jöttem a diliházból...
2/20 anonim válasza:
Ja hogy ők.... Menj vissza, ahonnan jöttél.
3/20 anonim válasza:
Most tényleg lapos, vagy gömbölyű?
4/20 anonim válasza:
Hiszem ha látom. Én azt látom hogy lapos. Csak mert valaki azt mondja hogy golyó, attól én még nem leszek gömb-föld hívő. Azt bizonyítani is kéne.
5/20 anonim válasza:
Elhitetném az emberekkel, hogy bárki felmehet az űrbe megnézni, szerkesztenék pár videót amit az átlagember megnézhet a youtubon. Ha van elég pénzem és politikai hatalmam, akkor kötelező tananyaggá tenném és a médiából is csak ez folyna.
Mindenki megenné!
6/20 anonim válasza:
Ha gömb alakú lenne a föld, akkor lepotyognánk róla.
Erre a diplomájukat féltő tudósok csak dühösen előjönnek olyan szöveggel, hogy gravitcáió, amit még senki nem látott a két szemével. Meg szerintük a tányéron látni kellene a másik végét a földnek, arre nem is gondolna, hogy van akinek rossz szeme van. (ezért is van sok szemüveges túdós).
7/20 anonim válasza:
Semmilyen nagyszabású dologra nincs szükség, mint pl. az emberek űrbe küldése. A görbület azonnal látszik, ahogy a tengeren közeledő hajót látod, hiszen nem az eleje, orra, tűnik fel először a horizonton, hanem a teteje, árbóca, és úgy emelkedik ki a teste előtted fokozatosan, mintha egy dombra mászna fel. Egy lapos Földön ez nem lehetséges.
8/20 anonim válasza:
Buta lapos föld hívők!!! Menjetek az üregetekbe vissza !!! 😃😃😃
9/20 anonim válasza:
Ugyan márt miért ne lenne lehetséges. A tengeren a víz mindig mozgásban van. A feléd jövő hullámok takarhatják a hajótestet, amíg oda nem érnek hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!