Van okom az aggodalomra? Valóban a lent látható jelenség lehet a háttérben?
Nagyon nehéz időszakon megyek keresztül, testileg és lelkileg is beteg vagyok egyaránt, rengeteget aggódom és főként szorongok, régen túlléptem a kiégettség küszöbén, fiatalságom (25 év) ellenére.
Az utóbbi hónapokban, de főleg hetekben feltűnően gyakran keres fel a macskám, szinte az arcomba mászik, vagy ha éppen csukva van az ajtó, állandóan rohamozza azt, nagyon sokszor nyávog, panaszosan, fájdalmasan is, pedig egészséges cica, nagyon szeretem. Olvastam régebben egy hivatalos weboldalon (nem emlékszem a címére), hogy egy idősek otthonában bizonyos néniket hasonló módon "látogattak" a macskák haláluk előtt, mellettük voltak a végső időszakban. Félek, nálam is valami ilyesmi történik, hogy esetleg közeleg halálom. Teljes mértékben kikészültem. Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!