A tudat valóban kvantum lenne?
Látom néhány tanulatlan preferálja a tudományból ezotériába való átpakolászást. Üzenem a kedves moderátoroknak, hogy fáradjanak már el elolvasni ezt a két cikket:
Vagy utána nézni Max Tegmark munkásságának. Csak a hülye magyarok ilyen szűk látókörűek, hogy nem ismerik el a tudományt tudománynak?
Ha meg akkora suttyók vagytok, hogy még angolul se tudtok - de azért bőszen átkategorizáljátok szerencsétlen kutató lelkülető kérdezők kérdéseit -, akkor kérjetek meg vkit, hogy az absztractot fordítsa le.
Már bocsánat a stílusért, de ha nem először játszanátok ezt el velem, nem lennék ennyire felháborodva.
Ja latom mar mit mondasz.. mitol fugg hogy hova rakjak?! Lehet az osszes feltetelezest es ha meg nem tart ott a tudomany ebbe a kategoriaba rakjak... fura
Amugy a normalis valaszok engem is erdekelnek 😃
Azért rakták át mert,ilyen jellegű kérdéseket sokszor ezós futóbolondok szoktak feltenni. Mellesleg a kérdés megfogalmazásában is van hiba. A kérdés szenzációhajhász,hatásvadász. Ezt általában nem nézik jó szemmel a moderátorok(sem). A tudat szerepe nagyon elvont,absztrakt kérdés. Az arxivos írások komoly,tudományos publikációk. Viszont a tudat kérdését a fizikában vizsgálni különc,furcsa dolog. Egyáltalában nem biztos még ez az egész,ingatag kérdés. Hidd el mindenkinek elege van azokból az ezósokból akik mindenhez odarakják,hogy kvantum. Például ebben a videóban tényleges baromságoktól vannak kiakadva: [link]
A te kérdésed megfogalmazása hasonlít a videóban mutatott őrültséghez.
Tehát én, és az általam megtalált két arxiv-os cikk szerkesztői, sőt a folyóirat kezelői is mind ezós futóbolondok, igaz? Vagy csak én, mert rákérdeztem egy tudományos cikk vélt konzekvenciájára, amit fontosnak, kiemelendőnek tartottam?
Sok tudományos kategóriában lévő dolgot bezzeg nem büntetnek, de engem, aki számtalan tudományos kérdést már a háta mögött tudhat, és van egy kis gyk-s múltja, azt büntetik... hol itt az igazság?
lélek egy félanyagi részecske, benne egy térkvantummal.
ez a hardver futtat egy szoftvert, a tudatot.
tessék itt a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!