Valóban ijesztő történetek?
Sziasztok
Nagyon szeretem a rémtörténeteket, de nem nagyon volt eddig szerencsém olyanhoz, ami valóban rám hozta volna a frászt.
Valami jó sztori?
Kevés olyan sztori van amiben van igazság. Még kevesebb amit meg is osztanak.
De rendben.Én egyszer az erdőben bicikliztem éjszaka és zajt hallottam balról.Megálltam és leszálltam.A zaj(recsegés-ropogás) abbamaradt.Nem mertem beljebb menni,de amikor továbbhajtottam,furcsa sikoltást hallottam, sem nem emberi,se más amit hallottam azelőtt.A sikoltás felé fordultam és láttam egy árnyat elsuhanni egy nagyon sűrű rész felé, ahol szinte semmi fény nem volt.Aztán mentem tovább kifelé az erdőből és mégegyszer hallottam a sikoltást. Az első olyan fenyegető volt, a másik elnyújtottabb,majdnem kellemes, ha nem egy erdőben hallom,a sötétben.Mintha elégedett lenne hogy otthagyom
17/L(Bella)
Húgom 5/L(Dorina)
Nővérem 19/N(Betti)
Nővérem pasija 20/F(Krisztián
Krisztián:Nagyon kedves és humoros,mindig mosolyog,sokszor ő vigyáz ram amikor senki sincs itthon,még nem Betti férje de én már családtagként tekintek ra
Betti:Nagyon szeretem,A legjobb tesó,sose bántott meg,azt mondta ha összeházasodik Krisztiánnal én lehetek az egyik koszorús lány
Dorina:olyan cuki,és szél arcú,mi efyütt vagyunk egymásnak,és szeretjük efy mást mi 3testvér +4.
Történt egyszer hogy anyu meg apu meg minden rokon elment mert vásároltak,mi 4-en maradtunk itthon.
Kártyáztunk
-Hozok egy kis teát mindegyikőtöknek-mondja Betti
Kicsi tesóm,Dorinának már fürdenie kellett volna.
Ezért én meg fürdetem.
Ekkor amikor végeztem lihegést hallok a szobából(ilyenkor mjndenki arra gondolna:Betti be akarja kapni a legyet,vagyis hogy...Kindermachen)
Bementem ,Krisztián ott volt
Hol a nővérem?
-kiment megnézni az állatokat
De akkor mi liheg a szobában?
-Nem tudom
Inkább kimentünk az udvarra,Krisztián fogta Dorinát a kezével
Láttuk hogy Betti riadtan nézi az egyik tehenet
mi van Betti?
-Miazs Bettyi,félek mer valaki lihegy a sopápan!-mondta Dori
-nézzétek a tehenet!
Ránéztünk a tehénre ,csupa vér volt mellette efy kisbocival
-megellett,még jó higy kijöttem
-jó,de akkor miért néztél ennyire riadtan?
-ahh,semmi biztos csak képzelődök
Mért mivan Betti?
-egy nőt láttam ,fehér ruhában,fekete hajjal,és kék szeme volt,azt mondta,bajok fognak történni,de amikor jötetek eltűnt
Ebben a pillanatban mögöttünk recsent egy ág
Reccs!
Mindenki előttem volt,és én azt az ágat átléptem,és mögöttem valaki rálépett és recsent!
Krisztian talált egy cetlit
"Menjetek a padlásra"
Hát nem tudtuk mivan,ezért felmentünk
Ottláttuk hogy egy árnyék (valakié)jön felénk ,és elpillantottunk ,láttunk egy vértócsát
És az gész ház zajban tört ki
Rettenetes ricsaj volt,zengett a háze,lestek tárgyak,és inkább átmentünk Betti barátnőjéhez (Mirandáhiz)és Miranda öccséhez (Márkhoz)
Nem montuk el neki mi történt
Aztán amikor anyáék hazajöttek elmkndtuk mi történt(még mindig zajongott a ház)
Papot hívtunk és megszentelte a házat
Azóta nem történik semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!