Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti is sajnáljátok azokat az...

Ti is sajnáljátok azokat az embereket akik hisznek a túlvilágban vagy bármi folytatásban halál után?

Figyelt kérdés
Én nagyon sajnálom őket. Hogyan is lehetne elfogadni amikor egy olyan ember hal meg aki közel állt hozzád. És hogy soha többé nem lesz. Sajnos azt is be kell látni hogy semmi sincs a halál után. Egyszerűen minden jel erre mutat. Minket csak a természet alkotott. Nincs bennünk semmi ami nem lenne múlandó. Tudom ,én se fogom fel hogy ha most létezek és ha meghalok akkor soha többé nem látom a világot se semmit. Borzasztó érzés..😨

2019. jan. 29. 20:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyébként sokszor nagyot nézek, amikor az ilyenek a médiával dobáloznak, hogy az embereket befolyásolja a média, ők pedig a felvilágosultak ezzel szemben, de valójában őket/titeket folyásolnak leginkább be.Valóságos agymosásnak nevezném ezt. B) Meg aztán vallásokról ne is beszéljünk. A birkáknak mindig is szüksége volt pásztorra legyen az Isten vagy reinkarnáció. Ez komolyan nem sertés, ez tény!
2019. febr. 2. 00:20
 22/22 anonim ***** válasza:
Sertés?
2019. febr. 2. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!