Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti is sajnáljátok azokat az...

Ti is sajnáljátok azokat az embereket akik hisznek a túlvilágban vagy bármi folytatásban halál után?

Figyelt kérdés
Én nagyon sajnálom őket. Hogyan is lehetne elfogadni amikor egy olyan ember hal meg aki közel állt hozzád. És hogy soha többé nem lesz. Sajnos azt is be kell látni hogy semmi sincs a halál után. Egyszerűen minden jel erre mutat. Minket csak a természet alkotott. Nincs bennünk semmi ami nem lenne múlandó. Tudom ,én se fogom fel hogy ha most létezek és ha meghalok akkor soha többé nem látom a világot se semmit. Borzasztó érzés..😨

2019. jan. 29. 20:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%

Egyik félt sem sajnálom. Leszarom miben hisznek! Nem előítéletből, szimplán nem érdekel, viszont megvan a véleményem róluk. Ráadásul pontosan tisztába vagyok vele, hogy egy nagy büdös semmi van a halál után! A véleményem róluk: Nekik van valamilyen megbánásuk az életben, valami olyasmi, amit nem tudtak elérni "ebben" az életben vagy esélyük sem volt rá, és a másiktól remélik. Általában nem az játszik közre, hogy félnek a haláltól, de bizonyára olyanok is vannak.

Ők olyan információkra keresnek rá, ami igazolja a hitüket vagy olyan emberektől idéznék vissza, akik hasonló cipőben járnak. Például halál utáni élmények, amik az agy végterméke oxigén-hiányos állapotban. Bizonyított tény, hogy egy bizonyos "DMT" nevezetű természetes hallucinogén felelős a halálközeli hallucinációkért, ráadásul a kutatások szerint hosszú órákba is telhet az agysajtok végleges pusztulásáig. Sokan köztük még azzal sincsenek tisztában, hogy a "halálközeli" állapot során nem arról van szó, hogy ténylegesen meghaltak és visszahozták őket az életben, ugyanis olyan esetről nincs feljegyzés. Ha mégis visszahoznak valakit olyan állapotból (legjobban esetben) élete végéig vegtálhat, vagy mások számra donor lehet. Itt egy cikk csupán két kattintás volt: [Mi történik az agyunkban, amikor meghalunk?] [link]

Szellemek: Nincs olyan energia, ami meg őrzi a tudatot vagy bármilyen szellemi formát, az energia szét terül, elenyészik. Kutatások bizonyítják, hogy nem létezik ilyen létforma, ami ráadásul tudatos is. Rá lehet keresni az internetet. Tessék körül nézni! + Gyakorlatilag minden biológiai funkció megmagyarázható semmiféle természetfeletti segítsége nélkül. ;)

2019. jan. 30. 11:41
 12/22 anonim ***** válasza:
...mellesleg szerintem az olyan guruk, reinkarnációs hívek, akik az életüket áldozzák fel a vallásukért vagy el vonulnak a világ elől, hogy megvilágosodjanak, köztünk azok a fanatikus hívek is egy bizonyos szempontból hasonlítanak az iszlám terroristákra, akik ugyanúgy az életüket áldozzák a vallásukért. 😉
2019. jan. 30. 12:03
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen,sajnos totál logikátlan az egész.

"Jelek" alatt a kérdésemben is hasonlókat értettem mint amiket írtál.

Éppen ezért örülnünk kell minden percnek mert a halál után soha többé nem látjuk a világot és semmiről se tudunk soha.

2019. jan. 30. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Ezt azért nem mondanám... Kezdjük ott, hogy Kétféle ember létezik az egyik, aki reálisan akarja látni a világot, és a másik ezzel szemben az eszét arra használja, hogy igazolja azt, amiben hisz. A logika csak nézőpont kérdése. Olvasgattam már innen is olyan válaszokat, amelyek valamilyen szubjektív logikára alapozva csavarták ki maguknak a valóságot. Rengetegen vannak köztük, akik magát gondolatot is eltemitik, mely szerint a halállal minden végetér. Ha ezt a kérdést bármikor felteszed náluk, a következő történik:

1. Magpróbálja elhitetni veled, hogy ő maga teljesen nyugodtan reagál a kérdésre és végiggondolta ez az opciót is, viszont a szubjektív véleménye szerint kizárt, hogy ne legyen élet a halál után.

2. Leordítja fejed, lehülyézz, kórosan utána keress a halál utáni élményeknek és belinkeli neked, vagy ajánl valamilyen könyvet, így meg úgy materialista...

Megjegyzés: Az 1-es is hasonlóan gondolkodik, csak valamilyen szinten képes elfojtani azt, hogy valamiféle magyarázat látszatát keltse. Aki átlátja ezt az egészet baromságot nem arról van szó, hogy az illető egy szkeptikus vagy materialista, csupán épeszű a sok birka között, akiket behálózatot a félelem és kétségbeesés. Az ilyeneket minek kéne sajnálni? Mert meséket találnak ki maguknak? 🤔

2019. jan. 30. 15:14
 15/22 anonim ***** válasza:

"Nincs olyan energia, ami meg őrzi a tudatot"

Bocsánat! A tudat az az energiahalmaz, ami maradhat a térben, miközben az embert alkotó energiahalmaz szertefoszlik.

Na ebbe gondolj bele! Mikor az érzékszerveidtől megfosztva, nem látsz nem hallasz és cselekvőképtelen vagy. Ordítanál segítségért de már hangszálaid sincsenek, mikor megszűnik az idő és tér érzékelése, először dühös leszel majd fortyogni kezdesz! Szerintem ez lehet az a pokol, amit már némely Ősünk is képes volt átérezni.

A mennyország viszont az a megnyugvás, mikor a hívő ember könnyedén átadja magát az enyészetnek. Mint energia nem vész el, csak a halmaza oszlik fel, beleépülve a környező energiákba, halmazokba. De ott már nem halmazként működik, tehát megszűnik "Én" lenni.

Az egyben maradó tudat, azoknál az embereknél lehetséges, akik semmiben nem hisznek, és ez nagyon ritka eset.

Láttam már sok embert meghalni. Olyant is, akinek felfekvése gennyesedett 6 hétig. Még sem panaszkodott, mert már megszünt az érzékelése. De a tudata az még meg volt, és utolsü erejével még jelzett is, hogy Ő még itt van, csak érzékszervei érzékelése mondták fel a szolgálatot.

2019. jan. 31. 08:27
 16/22 anonim válasza:
A te szubjektív velemenyedtol a valóság nem változik meg attól semmi nem változik meg. Hiába kék az ég ha te zöldek látod attól még kék marad és ez nem változtat semmi se csupán a te szuklatasodrol árulkodik. Olvass utana
2019. febr. 1. 21:58
 17/22 anonim válasza:
Amúgy a kérdés önmagában hülyeség. Nem szabad eltelni senkit a saját meggyőződése alapján. A tudomány is befogja tudni bizonyítani idővel ha folytatódnak a kutatások melyek mind a túlvilag mellett szólnak szóval senkit ne kell sajnálni!!
2019. febr. 1. 22:04
 18/22 anonim ***** válasza:
12-es AZÉRT EGY BÉKÉS EMBERT AKI ELVONUL MEGVILÁGOSODÁSRA NE HASONLÍTS ÖSSZE EGY TERRORISTÁVAL AKI KÉPES EMBER TÖMEGEKKEL VÉGEZNI!
2019. febr. 1. 23:53
 19/22 anonim ***** válasza:

"Bocsánat! A tudat az az energiahalmaz, ami maradhat a térben, miközben az embert alkotó energiahalmaz szertefoszlik."

Aha, azért ne készülj agysebésznek (nem is kissé) túl értékeled az idegrendszered. [link]

"kutatások melyek mind a túlvilag mellett szólnak szóval senkit ne kell sajnálni!!"

Egy sincs, csak a fejedben létezik! Ezt nem én vagy te döntöd el, ezek a tények! Ki miben hisz a kérdés szempontjából lényegtelen.

2019. febr. 2. 00:02
 20/22 anonim ***** válasza:

"12-es AZÉRT EGY BÉKÉS EMBERT AKI ELVONUL MEGVILÁGOSODÁSRA NE HASONLÍTS ÖSSZE EGY TERRORISTÁVAL AKI KÉPES EMBER TÖMEGEKKEL VÉGEZNI!"

"Bizonyos szempontból" nagyon is hasonlóak. Végső soron ők is teljesen elvakultak, az ilyen elvakult emberek a hitük mért ölni is képesek lennének. Mellesleg bármelyik ember képes ölni, hogy megvádje a számára fontos dolgokat, ha arra kényszerül mindegy milyen álszent.

2019. febr. 2. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!